Ο «Ματαδόρ» δάμασε τη Μαρσέιγ (vids)

Ο «Ματαδόρ» δάμασε τη Μαρσέιγ (vids)

Η Μαρσέιγ σε ένα γήπεδο «ηφαίστειο» ήταν αγκαλιά με τη νίκη για… 93 λεπτά αλλά ο Έντινσον Καβάνι είχε διαφορετική άποψη, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις με άπιαστο χτύπημα φάουλ για την Παρί που έπαιζε στα τελευταία λεπτά με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Νεϊμάρ. Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Έμερι είχαν τις φάσεις στο πρώην […]

Η Μαρσέιγ σε ένα γήπεδο «ηφαίστειο» ήταν αγκαλιά με τη νίκη για… 93 λεπτά αλλά ο Έντινσον Καβάνι είχε διαφορετική άποψη, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις με άπιαστο χτύπημα φάουλ για την Παρί που έπαιζε στα τελευταία λεπτά με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Νεϊμάρ.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Έμερι είχαν τις φάσεις στο πρώην «Βελοντρόμ» αλλά κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλοι με 1-1.

Αυτό συνέβη γιατί οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν τη μοναδική φορά που έφτασαν με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Αρεολά. Το «μπροστά» μόνο κατ’ ευφημισμό βέβαια, αφού το σκορ άνοιξε ο Λουίς Γκουστάβο με ένα… τούβλο από τα 30 μέτρα που έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Αρεολά.

Οι Παριζιάνοι είχαν δυο μεγάλες ευκαιρίες στο 7’ με τον Κουρζαβά και στο 17’ με τον Καβάνι, αλλά και οι δυο τα «θαλάσσωσαν» στην τελική προσπάθεια. Στο 33’ λοιπόν ήρθε ο Νεϊμάρ για να τους δείξει πως γίνεται, ισοφαρίζοντας με ένα έξυπνο συρτό πλασέ μέσα από τα αριστερά της περιοχής της Μαρσέιγ, για το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαρσέιγ επιχείρησε να βάλει το ματς… για ύπνο. Όχι μόνο τα κατάφερε αφού δεν δημιουργήθηκαν φάσεις αλλά στο 78’ κατάφερε να σκοράρει με τον Τοβάν με μια αριστοτεχνική λόμπα. Ένα γκολ το οποίο φάνταζε αρκετό για την νίκη των γηπεδούχων. Ο «ματαδόρ» όμως Έντινσον Καβάνι είχε άλλη άποψη καθώς με ένα φανταστικό χτύπημα φάουλ έκανε το 2-2 που ήταν το τελικό σκορ μιας πολύ δυνατής και επεισοδιακής αναμέτρησης, όπου ο Νεϊμάρ μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

Οι Συνθέσεις

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά – Σακάι, Ραμί, Ρολάντο, Αμαβί – Ανγκουισά, Λουίς Γκουστάβο – Τοβάν, Παγέ, Οκάμπος – Μήτρογλου

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Αρεολά – Μουνιέ, Μαρκίνιος, Σίλβα, Κουρζαβά – Μότα, Βεράτι, Ραμπιό – Μπαπέ, Καβάνι, Νεϊμάρ

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ