«Κουλούρης όπως Ζινιάκ και Ελμάντερ!»

«Κουλούρης όπως Ζινιάκ και Ελμάντερ!»

Γαλλικό σάιτ αναφέρει ορισμένα σημαδιακά νούμερα για τον Ευθύμη Κουλούρη που πήρε μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στην Τούλουζ.

Ο Ευθύμης Κουλούρης πήρε μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στην Τουλούζ έναντι 4 εκ. ευρώ και τα γαλλικά ΜΜΕ φιλοξενούν αφιερώματα για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό.

Το σάιτ «lesviolets.com» σημειώνει πέντε σημαδιακά νούμερα για τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος της σεζόν που πέρασε και αναφέρει το όνομά του δίπλα σε εκείνα τον Ελμάντερ και Ζινιάκ που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο γαλλικό ποδόσφαιρο!

Αναλυτικά το δημοσίευμα για τον Ευθύμη Κουλούρη αναφέρει:

«2… Αυτός είναι ο αριθμός των χωρών που έχει αγωνιστεί. Στην Ελλάδα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου και την Κύπρο της Ανόρθωσης (δανεικός τη σεζόν 2015-16).

5… Τόση είναι η αξία του σε εκατομμύρια ευρώ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο σύμφωνα με το transfermarkt. Η Τουλούζ για να τον πάρει έδωσε 3,5 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ συν κάποια μπόνους (μαζί ανέρχονται στα 4 εκ. ευρώ) αλλά και ένα ποσοστό 15% σε περίπτωση μεταπώλησης.

9… Τόσες φορές αγωνίστηκε έως τώρα στην Εθνική Ανδρών της Ελλάδας, χωρίς να έχει σκοράρει ακόμη. Είχε όμως 7 γκολ σε 17 συμμετοχές στις μικρές Εθνικές ομάδες (Εφήβων, Νέων και Ελπίδων).

23… Τόση είναι η ηλικία του. Είχε ξεκινήσει να αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ από το 2014. Όταν είχε πάει ο Ελμνάντερ στην Τουλούζ ήταν 25 ετών, ενώ ο Ζινιάκ πήγε στα 22 του χρόνια.

25… Τόσα είναι τα γκολ που πέτυχε τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόμενος ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο. Με 19 τέρματα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ είχε άλλα πέντε γκολ στο Κύπελλο και ένα στην Ευρώπη. Επιπλέον είχε και πέντε ασίστ στα 35 επίσημα ματς που αγωνίστηκε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ