Πήρε Μπράνταριτς η Λιλ (pics)

Πήρε Μπράνταριτς η Λιλ (pics)

Η γαλλική ομάδα απέκτησε τον 19χρονο αριστερό μπακ από την Χάιντουκ - Εβγαλε... μάτια πέρσι και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κροατικού ποδοσφαίρου.

Την απόκτηση του Ντομαγκόι Μπράνταριτς ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής η Λιλ, με τη γαλλική ομάδα να προσθέτει στο ρόστερ της τον 19χρονο Κροάτη αριστερό μπακ.

Ο νεαρός άσος πέρσι πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Χάιντουκ και ανάγκασε τους Λιλουά να δώσουν 9 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την κροατική ομάδα.

Συγκερκιμένα, ο Ντομαγκόι Μπράνταριτς έπαιξε σε 31 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ σε 2.527 λεπτά συμμετοχής. Η γαλλική ομάδα εντυπωσιάστηκε από τις εμφανίσεις του νεαρού, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κροατικού ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο εν λόγω παίκτης είναι απλά συνεπωνυμία με τον Φίλιπ Μπράνταριτς, τον οποίο θέλει να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ. Ο παίκτης που θέλει ο Αμπέλ Φερέιρα στον Δικέφαλο είναι 27 ετών παίζει στην Ιταλία με τη φανέλα της Κάλιαρι και αγωνίζεται ως μέσος.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Λιλ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ