Άνθρωποι της Μπαρτσελόνα στο Παρίσι, δικηγόροι του Νεϊμάρ στη Βαρκελώνη (pic)

Άνθρωποι της Μπαρτσελόνα στο Παρίσι, δικηγόροι του Νεϊμάρ στη Βαρκελώνη (pic)

Σημαντικές εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση Νεϊμάρ, καθώς σύμφωνα με την AS δικηγόροι του Νεϊμάρ βρίσκονται στη Βαρκελώνη, ενώ άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν μεταβεί στο Παρίσι για επαφές με την Παρί.

Πρόκεται για το μεγαλύτερο σήριαλ του καλοκαιριού!

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται κοντά στην έξοδό του από την Παρί Σεν Ζερμέν και στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα μετά από δύο χρόνια. Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα.

Νωρίτερα βγήκε δημοσίευμα το οποίο έλεγε πως ο Λιονέλ Μέσι προέτρεψε μέσω τηλεφώνου τον Νεϊμάρ να μην πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί μια τέτοια κίνηση θα προκαλούσε τεράστιες αντιδράσεις και θα του έκλεινε όπως είναι λογικό μια και καλή την πόρτα της επιστροφής στην Μπαρτσελόνα.

Υπάρχει όμως και νέο επεισόδιο στο σήριαλ Νεϊμάρ. Σύμφωνα με την ισπανική AS δικηγόροι του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή βρέθηκαν στα γραφεία της Μπαρτσελόνα για να συζητήσουν με τον τρόπο τον οποίο θα πείσουν τη διοίκηση της Παρί να πει το «ναι» για την παραχώρησή του στους «μπλαουγκράνα». Και φυσικά υπάρχει και το θέμα να προλάβουν τη διωρία για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Την ίδια στιγμή, ο Χαβιέρ Μπόρδας, του οποίου τα καθήκοντα έχουν ενισχυθεί έπειτα από την παραίτηση του αντιπροέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζόρντι Μέστρε, είναι στην πόλη του φωτός μαζί με τον Βραζιλιάνο διαμεσολαβητή, Αντρέ Κάρι, για επαφές με την Παρί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ