Παρί Σεν Ζερμέν : Σε συζητήσεις με την Ίντερ ο Παστόρε

Παρί Σεν Ζερμέν : Σε συζητήσεις με την Ίντερ ο Παστόρε

Ο Χαβιέ Παστόρε αποκάλυψε στους συμπαίκτες του στην Παρί Σεν Ζερμέν ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα τον Γενάρη και ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ίντερ.

Δεν θα μείνει για πολύ ακόμα στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Χαβιέ Παστόρε. Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ίντερ, όπως αποκάλυψε στους συμπαίκτες του, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό οι νερατζούρι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Παστόρε.

Ο 28χρονος μέσος των Παριζιάνων δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και ψάχνεται για μεταγραφή. Είναι λογικό άλλωστε, ότι θέλει να βρίσκεται στο Μουντιάλ της Ρωσίας με την Εθνική Αργεντινής και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχει έναν σεβαστό αριθμό παιχνιδιών στα πόδια του. Φέτος έχει 16 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί σε όλο το 90λεπτο μόλις 3 φορές.

Η Ίντερ φέρεται να ζητάει δανεικό τον Παστόρε με οψιόν αγοράς, ωστόσο η πλευρά της Παρί δεν θέλει κάτι τέτοιο. Αντ’ αυτού, επιθυμεί να πουλήσει τον παίκτη για να συμμορφωθεί με τους κανόνες του Financial Fair Play, λόγω του ότι το περασμένο καλοκαίρι δαπάνησε τεράστιο ποσό χρημάτων σε μεταγραφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ