Νεϊμάρ: «Κορυφαίος στην ιστορία ο Μέσι, φαινόμενο ο Μπαπέ»

Νεϊμάρ: «Κορυφαίος στην ιστορία ο Μέσι, φαινόμενο ο Μπαπέ»

Ο Νεϊμάρ μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας ότι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο «φαινόμενο» Κιλιάν Μπαπέ.

Ο Νεϊμάρ αναφέρει τον Λιονέλ Μέσι ως κορυφαίο ποδοσφαιριστή στην Ιστορία, χαρακτηρίζει τον Μπαπέ ως «φαινόμενο» και δηλώνει «πολύ αισιόδοξος» για την παρουσία της Βραζιλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022.

Ο διάσημος Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε για όλους και για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της FIFA, με αφορμή τα 28α γενέθλιά του.

Μάλιστα, όπως σημειώνει το Fifa.com, Πελέ, Ρομάριο και Ρομπίνιο, είχαν προβλέψει εδώ και μία δεκαετία πως ο Νεϊμάρ θα γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, ενώ επίσης υπογραμμίζεται ότι η Βραζιλία έχασε μόλις δύο φορές σε 22 παιχνίδια μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018.

«Είμαστε πολύ ισχυροί. Η ομάδα είναι πιο έμπειρη, παρ΄ όλο που έχουμε κάποιους νέους. Έχουμε παίκτες που έχουν συμμετάσχει σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα, όπως και εγώ για παράδειγμα. Έχουμε νικήσει, έχουμε χάσει, είχαμε πολλές θετικές και αρνητικές εμπειρίες και μπορούμε να βοηθήσουμε τους νέους με την εμπειρία μας.

Επιπλέον, η ομάδα των προπονητών, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, παρέμεινε η ίδια. Αυτή η συνέχεια θα διευκολύνει το έργο μας και θα ενισχύσει τις πιθανότητές μας στο Κατάρ 2022. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον της σελεσάο. Οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές της Βραζιλίας στο Κατάρ θα είναι η Γαλλία, το Βέλγιο, η Αγγλία και η Αργεντινή», είπε ο διάσημος Βραζιλιάνος, που στη συνέχεια μίλησε για τον Μέσι και τον Μπαπέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ