Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Η σοβαρή απορία της ημέρας είναι μία: Ο Σαββίδης έπαθε... Λουτσέσκου ή ο Λουτσέσκου είχε πάθει... Σαββίδη;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν καταβάλλει στις ομάδες της Ligue 1 τα 110 εκατ. ευρώ το Canal+

Το Canal+ έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Lique 1 και της Ligue 2, όμως δεν καταβάλλει τη δόση των 110 εκατ. ευρώ στις ομάδες, λόγω του κορωνοϊού.

Δεν καταβάλλει στις ομάδες της Ligue 1 τα 110 εκατ. ευρώ το Canal+ | to10.gr

Αρνητικό στο ενδεχόμενο να δώσει στις ομάδες την δόση των 110 εκατομμυρίων ευρώ είναι το Canal+, το οποίο έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Lique 1 και της Ligue 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πασίγνωστο γαλλικό κανάλι πρέπει να καταβάλλει τη δόση της 5ης Απριλίου στις ομάδες που είναι ύψους 110 εκατ. ευρώ, όμως δεν θα το κάνει όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου του καναλιού. Παράλληλα, είναι αμφίβολο το αν θα δώσει τη δόση ή αυτή του Μαϊού σε περίπτωση που ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα καθώς τα έσοδα είναι μηδαμινά πλέον λόγω του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα ο Μαξίμ Σααντά μέσω επιστολής του έσπευσε να δικαιολογήσει την απόφαση του αυτή. «Αυτή η αναστολή πληρωμής αποτελεί μέρος ενός πλαισίου όπου η κρίση στην υγεία έχει επηρεάσει σχεδόν όλες τις δραστηριότητες του γκρουπ μας.

Τα διαφημιστικά μας έσοδα βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση. Οι δραστηριότητές μας επηρεάζονται επίσης σοβαρά. Επομένως, είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για να μετριάσουμε τον οικονομικό αντίκτυπο αυτής της κρίσης» ανέφερε χαρακτηριστικά σε αυτή ο ίδιος.