Δεν καταβάλλει στις ομάδες της Ligue 1 τα 110 εκατ. ευρώ το Canal+

Δεν καταβάλλει στις ομάδες της Ligue 1 τα 110 εκατ. ευρώ το Canal+

Το Canal+ έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Lique 1 και της Ligue 2, όμως δεν καταβάλλει τη δόση των 110 εκατ. ευρώ στις ομάδες, λόγω του κορωνοϊού.

Αρνητικό στο ενδεχόμενο να δώσει στις ομάδες την δόση των 110 εκατομμυρίων ευρώ είναι το Canal+, το οποίο έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Lique 1 και της Ligue 2.

Το πασίγνωστο γαλλικό κανάλι πρέπει να καταβάλλει τη δόση της 5ης Απριλίου στις ομάδες που είναι ύψους 110 εκατ. ευρώ, όμως δεν θα το κάνει όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου του καναλιού. Παράλληλα, είναι αμφίβολο το αν θα δώσει τη δόση ή αυτή του Μαϊού σε περίπτωση που ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα καθώς τα έσοδα είναι μηδαμινά πλέον λόγω του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα ο Μαξίμ Σααντά μέσω επιστολής του έσπευσε να δικαιολογήσει την απόφαση του αυτή. «Αυτή η αναστολή πληρωμής αποτελεί μέρος ενός πλαισίου όπου η κρίση στην υγεία έχει επηρεάσει σχεδόν όλες τις δραστηριότητες του γκρουπ μας.

Τα διαφημιστικά μας έσοδα βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση. Οι δραστηριότητές μας επηρεάζονται επίσης σοβαρά. Επομένως, είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για να μετριάσουμε τον οικονομικό αντίκτυπο αυτής της κρίσης» ανέφερε χαρακτηριστικά σε αυτή ο ίδιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ