Σουάρες – Μέσι – Οι δύο στόχοι του Μπέκαμ για την Ίντερ Μαϊάμι

Σουάρες – Μέσι – Οι δύο στόχοι του Μπέκαμ για την Ίντερ Μαϊάμι

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει μεγάλα σχέδια για την Ίντερ Μαϊάμι και θέλει να φέρει στην ομάδα τόσο τον Λουίς Σουάρες όσο και τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Λουίς Σουάρες και ο Λιονέλ Μέσι υπήρξαν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα μέχρι την σεζόν 2019-20, με τον Ουρουγουανό επιθετικό να αποχωρεί το καλοκαίρι για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο φίλος του τον ακολούθησε δώδεκα μήνες μετά και τώρα σχεδιάζει το πως θα ανεβάσει την Παρί Σεν Ζερμέν στην κορυφή της Ευρώπης.

Ωστόσο, οι δυο τους είναι πολύ πιθανό να ξανασυνεργαστούν και υπεύθυνος για αυτό θα είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο μεγάλος Άγγλος έχει εδώ και λίγα χρόνια στην κατοχή του την Ίντερ Μαϊάμι και δεν έχει κρύψει ποτέ τα μεγαλόπνοα σχέδιά του.

Ένα από αυτά είναι να κάνει ξανά συμπαίκτες τον Σουάρες με τον Μέσι. Πρώτος στόχος είναι ο 34χρονος Ουρουγουανός, ο οποίος μπορεί να γίνει κάτοικος Φλόριντα από το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που θα μπορούσε να είχε ήδη συμβεί αν δεν πραγματοποιούσε μια εντυπωσιακή χρονιά την περσινή περίοδο, οδηγώντας την Ατλέτικο στην κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος.

Θα ακολουθήσει το 2023 ο Pulga, ο οποίος έχει αγοράσει σπίτι στο Μαϊάμι, ενώ έχει δηλώσει πως θα ήθελε στα τελειώματα της καριέρας του να αγωνιστεί στο MLS.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ