Λιονέλ Μέσι: Ετοιμάζεται για το ντεπούτο του κόντρα στην Κρουζ Αζούλ

Λιονέλ Μέσι: Ετοιμάζεται για το ντεπούτο του κόντρα στην Κρουζ Αζούλ

Σε ρυθμούς Λιονέλ Μέσι κινείται το Μαϊάμι και γενικότερα η Αμερική, καθώς η ώρα για το ντεπούτο του «pulga» στην Ίντερ Μαϊάμι πλησιάζει.

Η ώρα για το πολυαναμενόμενο ντεπούτο του Λιονέλ Μέσι με τα χρώματα της Ίντερ Μαϊάμι πλησιάζει, καθώς ο «pulga» είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι κόντρα στην Κρούζ Αζούλ (22/07 – 03:00), παιχνίδι που θα διεξαχθεί στα πλαίσια του League Cup.

Παράνοια επικρατεί στις ΗΠΑ για το ντεπούτο του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαίαμι, με τον σύλλογο να έχει ανακοινώσει πως είναι sold out ο αγώνας απέναντι στην Κρουζ Αζούλ. Μετά την εντυοωσιακή παρουσιάση του Αργεντινού σταρ, όλοι μετρούσαν αντίστραφα για το επίσημο ντεπούτο του.

Διαβάστε επίσης: Στο κόλπο για Αλεξανδρόπουλο ο Ολυμπιακός- Δύο σημαντικές λεπτομέρειες για την υπόθεση

Πρόσφατα, μπορέι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ να δήλωσει πως ο 36χρονος σταρ θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση όταν αισθανθεί έτοιμος, ωστόσο όπως φαίνειται εκείνος θα το πράξει άμεσα. Τουλάχιστον σύμφωνα με πολλά Μέσα του εξωτερικού, όπως το Athletic, το οποίο σημειώνει πως είναι πολύ πιθανό ο Μέσι να περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι της Ίντερ κόντρα στην Κρουζ Αζούλ τα ξημερώματα της 22ης Ιουλίου.

Φυσικά το παιχνίδι είναι εδώ και καιρό sold-out. Ο μόνος τρόπος για να βρει κανείς εισιτήρια είναι μέσω re-sale και για να τα καταφέρει θα πρέπει να βάλει… βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού αυτή τη στιγμή τα μαγικά χαρτάκια ξεκινούν από 150 ευρώ και εκτοξεύονται μέχρι και τα 4.500!

Το League Cup είναι μια νέα διοργάνωση που θα διεξαχθεί στην Αμερική και θα κρατήσει έως τα τέλη Αυγούστου. Με την παρουσία του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι αποκτά πλέον και αυτό μεγαλύτερη αίγλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ