Εκεί θα κλείσει ο Μέσι την καριέρα του

Εκεί θα κλείσει ο Μέσι την καριέρα του

Τι λένε στην Αργεντινή για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι...

Η καριέρα του Λιονέλ Μέσι φαίνεται να έχει ακόμα δρόμο. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «El Nacional», ο Αργεντινός σταρ αποφάσισε να φύγει από την Ίντερ Μαϊάμι και τις Ηνωμένες Πολιτείες, το 2025, όταν λήξει το συμβόλαιό του, και να επιστρέψει στην Αργεντινή για να φορέσει τη φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις για να κρεμάσει τα παπούτσια του στον πρώτο σύλλογο που έπαιξε (στην ομάδα νέων 1995-2001).

Ο Μέσι έφυγε από τη Νιούελς Ολντ Μπόις σε ηλικία μόλις 13 ετών, για να παίξει στην Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός έφτασε στην Ίντερ Μαϊάμι αυτή τη σεζόν αφού έληξε το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και παρουσιάστηκε στην αμερικανική ομάδα στα μέσα Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη διαφορά είναι στα χαρακτηριστικά – Ο Ολυμπιακός πάντα είχε καλούς παίκτες, απλά φέτος άλλαξε τα κριτήρια

Από το ντεμπούτο του στις 21 Ιουλίου, ο πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν ξεπέρασε τις προσδοκίες, οδηγώντας τη χειρότερη τότε ομάδα της σεζόν του MLS στον πρώτο τίτλο του League Cup στην ιστορία της. Σε δώδεκα παιχνίδια για την Ίντερ Μαϊάμι, ο Λιονέλ Μέσι σημείωσε έντεκα γκολ και έδωσε πέντε ασίστ.

Επιπλέον, είναι ακόμα πιθανό ο Μέσι να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα τουλάχιστον άλλη μια φορά πριν τελειώσει την καριέρα του. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Αργεντινός σταρ θα αγωνιστεί με τον ισπανικό σύλλογο, όταν ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του γηπέδου Camp Nou.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ