Μπέκαμ: «Όταν συμφώνησε ο Μέσι έβαλα τα κλάματα»

Μπέκαμ: «Όταν συμφώνησε ο Μέσι έβαλα τα κλάματα»

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε πως έμαθε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι, αναφέροντας πως τον έπιασαν τα κλάματα.

Πέρσι η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ έκανε το… μπαμ καταφέρνοντας να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να υπογράψει μαζί της, φέρνοντας στο πρωτάθλημα του MLS, αλλά και στο ποδόσφαιρο των ΗΠΑ γενικότερα, έναν άλλον αέρα.

Ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής μίλησε για τη μέρα που έμαθε πως ο Αργεντίνος σούπερ σταρ συμφώνησε με την ομάδα, τονίζοντας πως όταν είδε το μήνυμα έβαλε τα κλάματα.

Οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπέκαμ:

«Ήμουν στην Ιαπωνία μαζί με τη Βικτόρια και ήταν 4 ή 5 το πρωί, όταν το τηλέφωνό μου άρχισε να χτυπάει ασταμάτητα. Η Βικτόρια με σκούντηξε και μου είπε να το κλείσω, όμως εγώ κοίταξα τα μηνύματα και είδα ότι ο Μέσι είχε αποφασίσει να υπογράψει στη Μαϊάμι.

Έβαλα τα κλάματα γιατί είναι… ο Λίο. Ξέρετε, ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών. Τότε η Βικτόρια με ρώτησε γιατί κλαίω και αν πέθανε κάποιος.

Όταν έπρεπε να τον υποδεχθούμε στο αεροδρόμιο, μέχρι να κατέβει πίστευα ότι ίσως έχουμε υπογράψει τον αδερφό του, δεν μπορούσα να το πιστέψω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ