Πρόστιμο της FIFA στην Π.Ο. της Δανίας

Πρόστιμο της FIFA στην Π.Ο. της Δανίας

Η FIFA επέβαλε πρόστιμο στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας, λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων της εθνικής ομάδας, ενώ άσκησε πειθαρχική δίωξη σε δύο Γερμανούς αξιωματούχους.

Η FIFA τιμώρησε την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας με πρόστιμο 17.000 ευρώ (20.000 ελβετικά φράγκα). Η απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας έχει να κάνει με τη συμπεριφορά των Δανών φιλάθλων στο ματς κόντρα στην Αυστραλία (1-1) στις 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Οι Δανοί ανήρτησαν πανό με σεξιστικό περιεχόμενο και έριξαν αντικείμενα προς Αυστραλούς οπαδούς, στο ματς που διεξήχθη στη Σαμάρα την περασμένη Πέμπτη.

Παράλληλα, η FIFA ανακοίνωσε πως άσκησε πειθαρχική δίωξη εναντίον του εκπροσώπου Τύπου της εθνικής Γερμανίας, Ούλριχ Φόιγκτ, και ενός υπαλλήλου της γερμανικής ομοσπονδίας, εξαιτίας των πανηγυρισμών τους στο γκολ του Τόνι Κρόος με αντίπαλο τη Σουηδία το βράδυ του Σαββάτου (23/06), το οποίο έγραψε το τελικό 2-1 στην αναμέτρηση των δύο ομάδων. Οι δύο Γερμανοί αξιωματούχοι έτρεξαν με υψωμένες γροθιές προς το σουηδικό πάγκο, εμφανώς επιδιώκοντας να προκαλέσουν την αντίδραση των Σκανδιναβών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ