Άλλη… φάση στο Κατάρ: Οι παίκτες του Μουντιάλ θα μπορούν να δουν τα data και στατιστικά τους μέσω ειδικής εφαρμογής (pic)

Άλλη… φάση στο Κατάρ: Οι παίκτες του Μουντιάλ θα μπορούν να δουν τα data και στατιστικά τους μέσω ειδικής εφαρμογής (pic)

Μια ειδική εφαμοργή μέσω της οποίας θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις αναλύσεις των στατιστικών τους, θα έχουν στη διάθεση τους οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αντίστροφα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ μετράει όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Ένα Μουντιάλ, εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα, καθώς και μόνο η διεξαγωγή του στα μέσα του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου το κάνει από μόνο του ξεχωριστό.

Η τεχνολογία ωστόσο αναμένεται να του δώσει ακόμη μια διαφορετικότητα. Διότι για πρώτη φορά στην ιστορία, οι ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το «παρών» στα γήπεδα του Κατάρ, θα έχουν πρόσβαση σε ειδικά στατιστικά και data τα οποία θα αφορούν αποκλειστικά εκείνους.

Διαβάστε επίσης: Οι εθνικές απειλούν όλη τη σεζόν της Μπαρτσελόνα (pics)

Όπως ενημέρωσε η FIFA, οι ποδοσφαιριστές των 32 ομάδων θα έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν τα δεδομένα της απόδοσής τους μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή, την οποία ουσιαστικα «έφτιαξαν» οι ίδιοι οι παίκτες με την πίεση που άσκησαν μαζί με την FIFPRO (διεθνής ομοσπονδία επαγγελματιών ποδοσφαιριστών).

Η συγκεκριμένη εφαμοργή θα μετράει όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα απόδοσης του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, δίνοντας μάλιστα στους παίκτες τη δυνατότητα να αναρτήσουν ό,τι επιθυμούν εκείνοι, μαζί και με φωτογραφίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ