Με αυτόν τον τρόπο διαμαρτύρεται η Δανία για τις συνθήκες εργασίες στο Κατάρ (pic)

Με αυτόν τον τρόπο διαμαρτύρεται η Δανία για τις συνθήκες εργασίες στο Κατάρ (pic)

Με τρείς μονόχρωμες εμφανίσεις χωρίς να φαίνεται το σήμα αποφάσισε να δείξει την εναντίωσή της στις συνθήκες εργασίες του Κατάρ η Δανία.

Από την ημέρα που εργάτες χάνανε την ζωή τους λόγω των συνθηκών εργασίας στο Κατάρ η Δανία ήταν αντίθετη με το γεγονός να διεξαχθεί το Μουντιάλ εκεί.

Έτσι βρήκαν έναν πολύ ωραίο τρόπο αφού θα φορέσουν τρεις ειδικά σχεδιασμένες μονόχρωμες εμφανίσεις, στις οποίες όμως το λογότυπο δεν θα φαίνεται ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η δεύτερη μεγάλη απόφαση του Μίτσελ

Αναλυτικά το μήνυμα των Δανών:

«Με τις νέες εμφανίσεις της Εθνικής Δανίας θέλαμε να στείλουμε ένα διττό μήνυμα. Πηγή έμπνευσης αποτελεί το Euro 92, θέλοντας να τιμήσουμε μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές επιτυχίες της χώρας, αλλά συνάμα θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε εναντίον του Κατάρ και την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που γίνεται εκεί.

Γι’ αυτό αποφασίσαμε να κατεβάσουμε τον τόνο σε όλες τις λεπτομέρειες της νέας φανέλας της Εθνικής Δανίας, δηλαδή το σήμα και το λογότυπο της εταιρίας. Δεν θα θέλαμε αυτά τα σύμβολα να είναι ορατά κατά την διάρκεια μιας διοργάνωσης που κόστισε την ζωή σε χιλιάδες εργάτες.

Υποστηρίζουμε μέχρι τέλους την Εθνική Δανίας, αλλά όχι το Κατάρ ως διοργανώτρια χώρα. Πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός πρέπει να φέρνει τον κόσμο ποτέ. Κι όταν αυτό δεν συμβαίνει, θέλουμε να παίρνουμε θέση επ’ αυτού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ