Νάρεϊ για Μουντιάλ: Πάντα μέσα στα φαβορί η Γερμανία

Νάρεϊ για Μουντιάλ: Πάντα μέσα στα φαβορί η Γερμανία

Την πεποίθηση πως η γενέτειρα του Γερμανία, θα πραγματοποιήσει καλή πορεία στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, εξέφρασε ο Κάλεντ Νάρεϊ.

Ο Γερμανός άσος του ΠΑΟΚ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Ο δρόμος για το Κατάρ», με τον ίδιο να εκφράζει την πεποίθηση πως η γενέτειρα του, Γερμανία θα καταγράψει μια πολύ καλή πορεία στο τουρνουά.

Διαβάστε επίσης: «Τρομάζει» η Σίτι: Διαλύει με 4-0 τη Γιουνάιτεντ στο ημίχρονο (vids)

Για την περίοδο διεξαγωγής του Mundial: «Όχι δεν θεωρώ ότι οι ομάδες θα επηρεαστούν, έχουν καλή ποιότητα είτε τον χειμώνα, είτε το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει διαφορά γιατί είναι σημαντική η ποιότητα των αγωνιστικών χώρων. Πιστεύω θα υπάρχει καλή ποιότητα».

Για την ομάδα που θα υποστηρίζει: «Ναι, είμαι από τη Γερμανία και την υποστηρίζω. Επίσης είμαι μεγάλος οπαδός της Πορτογαλίας».

Για το ποια ομάδα έχει πλεονέκτημα για την κατάκτηση του τροπαίου: «Δεν νομίζω πως κάποια ομάδα έχει το πλεονέκτημα. Πιστεύω ότι πολλές χώρες έχουν την ίδια ποιότητα. Ανυπομονώ να παρακολουθήσω τους αγώνες και να δω τι θα γίνει».

Για το αν πιστεύει πως κάποια ομάδα μπορεί να κάνει την έκπληξη: «Φυσικά το πιστεύω, κάθε διοργάνωση έχει μία τέτοια ομάδα από μικρή χώρα που οι παίκτες πιέζουν τον εαυτό τους και κάνουν μία μεγάλη έκπληξη. Πιστεύω ότι και φέτος θα γίνει το ίδιο αλλά δεν ξέρω ποια χώρα».

Για τις αναμνήσεις του από προηγούμενες διοργανώσεις: «Το 2006 στη Γερμανία. Η χώρα μου συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έγινε στη Γερμανία. Πήγα με την οικογένειά μου στο γήπεδο για να παρακολουθήσω το παιχνίδι Τόγκο-Γαλλία (σ.σ 0-2). Ήταν μία ωραία εμπειρία».

Για το αν αναμένει κάτι νέο από τη Γερμανία με τον Χάνσι Φλικ στο τιμόνι: «Πιστεύω ότι ο Χάνσι Φλικ είναι πολύ καλός προπονητής. Ακόμη και τη σεζόν 2020-21 που ήταν προπονητής στη Μπάγερν Μονάχου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Ασκούσε καλό πρέσινγκ, Πιστεύω ότι και στην Εθνική γίνεται το ίδιο, βλέπετε ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο. Στα τελευταία παιχνίδια δεν ήταν καλή αλλά πιστεύω ότι θα παίξει καλά στο τουρνουά».

Για τις αναμνήσεις του από την κατάκτηση του τροπαίου το 2014: «Nαι, φυσικά, το παιχνίδι εναντίον της Βραζιλίας. Πιστεύω ότι κανένας στη Γερμανία δεν έχει ξεχάσει αυτό το παιχνίδι. Ήταν απίστευτο, το παρακολούθησα μαζί με κάποιους φίλους, κανείς δεν θα το ξεχάσει».

Για τη διασταύρωση της Γερμανίας με την Ισπανία στον όμιλο: «Είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες. Σε αυτά τα παιχνίδια πάντα οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές, Ανυπομονώ να δω το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, θα δούμε ποια θα νικήσει».

Για την αποτυχία της Γερμανίας να προκριθεί από τον όμιλο στην προηγούμενη διοργάνωση: «Είναι δύσκολο να πω, στη Γερμανία δέχθηκαν μεγάλη κριτική εξαιτίας αυτού, ήταν ένας παράξενος όμιλος με τη Νότια Κορέα και το Μεξικό. Είναι μικρές χώρες αλλά ήταν πολύ δυνατές σε αυτό το τουρνουά. Νομίζω ότι τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα, πιστεύω ότι η Γερμανία έχει πολλή αυτοπεποίθηση, είναι πάντα ένα από τα φαβορί. Πιστεύω ότι αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιήσει καλή πορεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ