Ολα οδηγούν στην κούπα: Ο οιωνός τίτλου για Μέσι και Αργεντινή (pics)

Ολα οδηγούν στην κούπα: Ο οιωνός τίτλου για Μέσι και Αργεντινή (pics)

Ο Λιονέλ Μέσι στην κορυφή του κόσμου με την Αργεντινή. Εφτασε η στιγμή που ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περίμενε;

Λίγες μέρες απέμειναν για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του κόσμου. Το Μουντιάλ βρίσκεται προ των πυλών και άπαντες ανυπομονούν να δουν ποια ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα στα γήπεδα του Κατάρ.

Φυσικά, ένα πρόσωπο θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο παίκτης που ξεσηκώνει τα πλήθη με μια του μόνο κίνηση. Ο παίκτης που άπαντες πίνουν νερό στο όνομα του. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Λιονέλ Μέσι. Ολόκληρο γήπεδο γέμισε χθες για μία και μόνο προπόνηση. Μόνο από αυτό, καταλαβαίνει κανείς την «τρέλα» που επικρατεί γύρω από τον Pulga.

Διαβάστε επίσης: Ο υπέρ-υπολογιστής… μίλησε: Φινάλε- θρίλερ στην Premier League με νικήτρια την Αρσεναλ – Εκπληξη η θέση της Τσέλσι (pic)

Στο τελευταίο του Μουντιάλ, ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να οδηγήσει την Αργεντινή στη Γη της Επαγγελίας. 36 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τη δεύτερη κατάκτηση της Αλμπισελέστε. Μετά από καιρό η Αργεντινή βγάζει σιγουριά και ωριμότητα στο παιχνίδι της. Με τον Σκαλόνι να της έχει δώσει ταυτότητα και μέταλλο νικητή, έχει όλα τα φόντα να φτάσει μέχρι και την πρωτιά. 35 ματς αήττητη μετράει και βαδίζει προς το Κατάρ αποφασισμένη να πετύχει.

Last dance λοιπόν για τον Μέσι που θέλει να ξορκίσει δαίμονες και κατάρες. Μάλιστα, ένας ακόμα οιωνός τίτλου που «θέλει» παγκόσμιο πρωταθλητή τον Pulga, φέρει την υπογραφή της Παρί Σεν Ζερμέν. Η ιστορία… κρατάει από τις αρχές της νέας χιλιετίας. Το 2001, ο Ροναλντίνιο μετακόμισε στο Παρίσι και ένα χρόνο αργότερα κατέκτησε το Μουντιάλ με την Βραζιλία στα γήπεδα της Κορέας. Το σενάριο συνεχίστηκε το 2017, όπου ο Κιλιάν Εμπαπέ μεταπήδησε στην Πόλη του Φωτός για λογαριασμό της Παρί. Λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα το 2018, ο νεαρός άσος σκαρφάλωσε με τη Γαλλία στην κορυφή του κόσμου.

Και φτάνουμε στον Λιονέλ Μέσι. Πότε ετοίμασε βαλίτσες για την Παρί ο Αργεντινός; Το 2021. Μήπως έφτασε η στιγμή της δικαίωσης για τον 35χρονο σούπερ σταρ και την Αλμπισελέστε; Αναρωτιούνται οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι. Σε beast mode την εφετινή σεζόν ο Λίο (12 γκολ, 14 ασίστ), θέλει ρίξει και αυτό το… κάστρο.

Το 2014 έφτασε στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε. Οι αδιανόητες και άχαστες ευκαιρίες του Γκονζάλο Ιγκουαίν καταδίκασαν την Αργεντινή και έστειλαν το βαρύτιμο τρόπαιο στη Γερμανία του Γιοακίμ Λεβ. Ο Pulga έκανε ότι μπορούσε, έδωσε και την ψυχή του στο γήπεδο, αλλά στο τέλος, είδε τα «Πάντσερ» να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τέταρτου Μουντιάλ στην ιστορία τους.

Ο Θεός του ποδοσφαίρου «χρωστάει» στον Λιονέλ Μέσι ένα Μουντιάλ. Εχει καταφέρει τα πάντα στην απίθανη καριέρα του και κυνηγάει πλέον το μεγάλο του απωθημένο. Την κούπα στα γήπεδα του Κατάρ. Με την Αργεντινή του Σκαλόνι να «πετάει», οι προσδοκίες στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι κάτι παραπάνω από μεγάλες. Και ο Pulga είναι αποφασισμένος να ξυπνήσει μνήμες… Ντιέγκο Μαραντόνα στους φίλους των «Αλμπισελέστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ