Η απόλυτη ισοπέδωση: 17-0 τελικές η Ισπανία και 82%-18% κατοχή μπάλας (pic & vids)

Η απόλυτη ισοπέδωση: 17-0 τελικές η Ισπανία και 82%-18% κατοχή μπάλας (pic & vids)

Ούτε τελική δεν επέτρεψε στην Κόστα Ρίκα η Ισπανία που «έκρυβε» την μπάλα και την εμφάνιζε μόνο στα δίχτυα του Κέιλορ Νάβας.

Τρομακτική εμφάνιση από την Ισπανία στην πρεμιέρα της στον πέμπτο όμιλο του Μουντιάλ, με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να πετυχαίνει επτά γκολ (7-0) κόντρα στην Κόστα Ρίκα και να έχει ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2010 ισοπέδωσε την αντίπαλό της και έδειξε με το… καλησπέρα πως για ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση κανείς δεν μπορεί να την υποτιμήσει.

Διαβάστε επίσης: Στη Γιουβέντους ο Τσιμίκας; Φήμες για μεγάλη τράμπα

Χαρακτηριστικό της ισπανικής κυριαρχίας είναι το γεγονός πως η «φούρια ρόχα» τελείωσε το ματς χωρίς να δεχτεί ούτε μία τελική από την Κόστα Ρίκα. 17-0 ήταν οι τελικές προσπάθειες στο ματς, με την κατοχή της μπάλας στο 82%-18% για τους Ισπανούς.

Τα επίσημα στατιστικά της FIFA:

Μάλιστα η Κόστα Ρίκα ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ σε Μουντιάλ, το οποίο ήταν δικό της από την ήττα με 1-0 κόντρα στη Βραζιλία το 1990 όπου και πάλι δεν είχε σουτ. Τότε βέβαια είχε καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση, κάτι που τώρα είναι μάλλον αδύνατο να συμβεί.

Οι Κοσταρικανοί έδειξαν πως δεν έχουν σχέση με τις ομάδες που εμφάνιζαν κατά το πρόσφατο παρελθόν στα Μουντιάλ, ωστόσο αυτό δεν μειώνει καθόλου την εκπληκτική εμφάνιση της ομάδας του Ενρίκε που άφησε πολλές υποσχέσεις από το ξεκίνημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ