Ζίβκοβιτς: «Με τη Βραζιλία δώσαμε ό,τι μπορούσαμε – Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι με το Καμερούν»

Ζίβκοβιτς: «Με τη Βραζιλία δώσαμε ό,τι μπορούσαμε – Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι με το Καμερούν»

Με 2-0 σκορ ηττήθηκε η Σερβία από την Βραζιλία στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ ωστόσο ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς τόνισε πως η χώρα του πρέπει να αφήσει πίσω της το άσχημο ξεκίνημα και να στρέψει την προσοχή της στην συνέχεια και το παιχνίδι με το Καμερούν.

Με το αριστέρο ξεκίνησε η Σερβία τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ του Κατάρ καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Βραζιλία.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος ξεκίνησε και βασικός κόντρα στην «Σελεσάο», δήλωσε μετά τον αγώνα πως η χώρα του πρέπει να ξεχάσει το άσχημο ξεκίνημα και να επικεντρωθεί στην συνέχεια ενώ για το παιχνίδι με το Καμερούν υποστήριξε πως πρέπει να είναι αυτός και οι συμπαίκτες του πιο συγκεντρωμένοι.

Διαβάστε επίσης: Η μέρα που «δάκρυσε» μέχρι και ο Θεός… (pics+vids)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης του ΠΑΟΚ: 

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Δώσαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Τώρα, θα πρέπει να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει να είμαστε σωστοί και στην άμυνα και στην επίθεση, πρέπει να είμαστε σκληροί και δυνατοί. Είναι δύσκολο, ξέρουμε ποια ήταν η ομάδα που αντιμετωπίσαμε, ο αντίπαλος ήταν δύσκολος. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να δώσουμε το 100%. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η κάθε ομάδα είναι δυνατή. Πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά, στο παιχνίδι με τη Βραζιλία δώσαμε ό,τι μπορούσαμε. Πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα στο ματς με το Καμερούν και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Όταν δέχεσαι πίεση από μία ομάδα όπως η Βραζιλία, πρέπει να αμύνεσαι σωστά. Εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε απαντήσεις, αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να προχωρήσουμε. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξή του, σημαίνει πολλά για εμάς. Δημιούργησαν μία ωραία ατμόσφαιρα κι ήταν πραγματικά πολύ όμορφο αυτό».

Για το  παιχνίδι με το Καμερούν, τόνισε:

«Έχουμε εικόνα από το Καμερούν, αλλά η αλήθεια είναι πως επικεντρωθήκαμε στο παιχνίδι μας. Θα σηκώσουμε το κεφάλι, γιατί έχουμε άλλα δύο παιχνίδια. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Περιμένω ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και φυσικά, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ