Ιαπωνία – Κόστα Ρίκα 0-1: Η Κόστα Ρίκα έβαλε «φωτιά» στον 5ο όμιλο και η Γερμανία… χαμογελά!

Ιαπωνία – Κόστα Ρίκα 0-1: Η Κόστα Ρίκα έβαλε «φωτιά» στον 5ο όμιλο και η Γερμανία… χαμογελά!

Η Κόστα Ρίκα σόκαρε την Ιαπωνία καθώς τη νίκησε με 1-0, σε ένα αποτέλεσμα που βολεύει τη... Γερμανία - Τριπλή ισοβαθμία στους 3 βαθμούς αυτή τη στιγμή στον 5ο όμιλο

Η Κόστα Ρίκα έμεινε ζωντανή για την πρόκριση στη φάση των «16» του Μουντιάλ 2022, καθώς επικράτησε με 1-0 της Ιαπωνίας! Με αυτή τη νίκη έβαλε… φωτιά στον 5ο όμιλο, καθώς πλέον τρεις ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς, με την Ισπανία βέβαια να έχει ένα ματς λιγότερο.

Η Γερμανία, που δεν έχει πόντο ακόμα… χαμογελά με τη νίκη της Κόστα Ρίκα, καθώς απόψε (27/11, 21:00) κόντρα στην Ισπανία ακόμα και με ισοπαλία παραμένει στο κόλπο.

Η ομάδα του Σουάρες άφησε πίσω της την ήττα-σοκ με 7-0 από την Ισπανία στην πρεμιέρα και με μεστή εμφάνιση κατάφερε να… εγκλωβίσει επιθετικά τους Ιάπωνες και να πάρει τη σπουδαία νίκη.

Ο Κέισερ Φούλερ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 81′. Μετά από λάθος λίγο έξω από την περιοχή της Ιαπωνίας, ο Φούλερ πήρε την μπάλα και πλάσαρε για το τελικό 0-1.

Άνω-κάτω πλέον ο 5ος όμιλος, με το ντέρμπι Ισπανία – Γερμανία το βράδυ να αποκτά άλλον χαρακτήρα…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ιαπωνία (Χατζίμε Μοριγιάσου, 4-2-3-1): Γκόντα, Γιαμάνε (62′ Μιτόμα), Ιτακούρα, Γιοσίντα, Ναγκατόμο (46′ Ίτο), Έντο, Μορίτα, Ντόαν (67′ Τζούνια Ίτο), Καμάντα, Σόμα (82′ Μιναμίνο), Ουέντα (46′ Ασάνο)

Κόστα Ρίκα (Λουίς Φερνάντο Σουάρες, 4-4-2): Νάβας, Γουάστον, Ντουάρτε, Κάλβο, Οβιέδο, Φούλερ-Σπενς, Μπόρχες (89′ Σάλας), Τεχέδα, Τόρες (65′ Αγκιλέρα), Κάμπελ, Κοντρέρας (65′ Μπένετ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ