Κώστα, άρπαξε την ευκαιρία!

Κώστα, άρπαξε την ευκαιρία!

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί για την χειμερινή προετοιμασία και ο Φορτούνης, πρέπει να την εκμεταλλευθεί και να γυρίσει τον διακόπτη.

Τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός θα μεταβεί στην Ισπανία για χειμερινή προετοιμασία. Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία, μιας και ποτέ το ελληνικό πρωτάθλημα δεν σταματούσε για ένα μήνα.

Μπήκε το Μουντιάλ χειμώνα και οι υπόλοιπες διοργανώσεις σταμάτησαν. Αν η διακοπή κάνει καλό στον Ολυμπιακό, θα το δούμε όταν θα ξεκινήσουν και πάλι οι υποχρεώσεις της ομάδας. Εκτιμώ, ότι θα κάνει καλό στους «ερυθρόλευκους», αφού ο Μίτσελ θα έχει την δυνατότητα να δουλέψει με τους παίκτες που θέλει και να την ετοιμάσει για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε την αποστολή που θα μεταβεί στην Ισπανία και μέσα σε αυτή υπάρχει – όπως αναμενόταν – και το όνομα του Κώστα Φορτούνη.

Περίεργη και δύσκολη χρονιά για έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Υπήρξε στιγμή που βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός ρόστερ, αλλά ευτυχώς – κατά τη γνώμη μου – αυτό δεν συνέβη. Με την επιστροφή του Μίτσελ, ο Φορτούνης σιγά – σιγά μπήκε στο ροτέισον. Ο ίδιος ανανέωσε το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο, με μειωμένες απολαβές, αποδεικνύοντας ότι θέλει να μείνει και να προσφέρει στην ομάδα.

Μέσω της προετοιμασίας, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μπορεί να γυρίσει μία και καλή τον διακόπτη. Να δουλέψει σκληρά και να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Γιατί ούτε τα χρόνια τον πήραν (30 ετών), ούτε ξέχασε τη μπάλα. Και στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Φορτούνης μπορεί να κάνει την διαφορά. Για μένα, παρά το γεγονός ότι έχει καιρό να δείξει την αξία του στο χορτάρι, παραμένει ο πιο ποιοτικός Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Εν κατακλείδι, Ο Φορτούνης έχει ανάγκη τον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός τον καλό Φορτούνη. Παίκτη με τα στοιχεία του, δεν βρίσκεις εύκολα.

Υ.Γ. Ο Ολυμπιακός απέκτησε δύο μπακ το περασμένο καλοκαίρι, για να καλυφθεί το δεξί άκρο. Όταν ανακοινώθηκε ο Βρσάλικο, δε νομίζω ότι υπήρχαν γκρίνιες. Οι περισσότεροι, μέσα σε αυτούς και εγώ, πανηγύριζαν που ήρθε ο συγκεκριμένος παίκτης. Δυστυχώς, οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να δείξει ένα μέρος της αξίας του. Ναι, είχε ιστορικό σε τραυματισμούς, αλλά όχι και στο ξεκίνημα της καριέρας του να πάθει θλάση και στο καπάκι υποτροπή. Κρίμα.

Ο Άβιλα είναι διαφορετική περίπτωση. Ήρε για αναπληρωματικός και λόγω των προβλημάτων του Βρσάλικο αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια. Δεν έκανε την διαφορά, αλλά θα τον χαρακτήριζα τίμιο. Ο Ολυμπιακός θέλει δεξί μπακ που να… οργανώνει την πλευρά. Και αυτόν ψάχνει να βρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ