Ο Μακρόν έκανε πρόβλεψη για το Γαλλία-Πολωνία

Ο Μακρόν έκανε πρόβλεψη για το Γαλλία-Πολωνία

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, εμφανίστηκε σίγουρος για την πρόκριση της χώρας του στην επόμενη φάση του Μουντιάλ απέναντι στην Πολωνία και μάλιστα προέβλεψε και το τελικό σκορ.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, ρίχνεται στη «μάχη» των νοκ-άουτ αναμετρήσεων του Μουντιάλ του Κατάρ, με σκοπό την υπεράσπιση του στέμματός της, έχοντας ως πρώτο αντίπαλο την Πολωνία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και του Βόιτσεχ Σέζνι, με τους Γάλλους φυσικά να είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μάλιστα ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν είναι βέβαιος για την πρόκριση των «τρικολόρ», καθώς δήλωσε πως όχι μόνο η ομάδα του θα νικήσει την Πολωνία, αλλά προέβλεψε και το ακριβές σκορ αλλά και τους σκόρερ.

Διαβάστε επίσης: «Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Ρος Στιούαρτ» (vids)

«Πιστεύω θα νικήσουμε 3-1. Ο Λεβαντόφσκι θα σκοράρει, όπως πιθανότατα ο Μπαπέ και ο Ζιρού, που θέλει να μείνει στην ιστορία (σ.σ. με ένα γκολ ξεπερνά τον Τιερί Ανρί). Για το τρίτο γκολ, επιλέγω μπαλαντέρ», δήλωσε ενώ αποκάλυψε πως μετά από κάθε αγώνα συνομιλεί και με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ:

«Μιλάμε πάντα μετά το ματς. Βρίσκω πολύ δυνατή και σταθερή την ομάδα μας για άλλη μια χρονιά. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Ντιντιέ Ντεσάν, στην εμπειρία του, στο know-how του»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ