Μπότο: «Έχω ξεχωρίσει την Ισπανία, μπορεί να φτάσει στον τελικό η Πορτογαλία»

Μπότο: «Έχω ξεχωρίσει την Ισπανία, μπορεί να φτάσει στον τελικό η Πορτογαλία»

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, σχολίασε τα όσα έχει δει μέχρι στιγμής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, τις εμφανίσεις του Ζίβκοβιτς, ενώ προέβλεψε και το ζευγάρι του μεγάλου τελικού.

Για τα όσα έχει δει μέχρι στιγμής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ μίλησε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο.

Ο Πορτογάλος στάθηκε στις εμφανίσεις του, Αντρίγια Ζίβκοβιτς με την Σερβία στην ομάδα της πατρίδας του και τον Φερνάντο Σάντος, ενώ προέβλεψε και το ζευγάρι του μεγάλου τελικού της 18ης Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκε από την Πόγκον ο Κούτρης

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ζοσέ Μπότο:

Για τις εντυπώσεις του από το Μουντιάλ του Κατάρ:

«Αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ιδιαίτερο γιατί για τους προπονητές ήταν πολύ δύσκολο να προετοιμάσουν την ομάδα σε μια εβδομάδα και για μένα δεν είναι έκπληξη αυτά που συνέβησαν σε αυτό το Μουντιάλ. Οι παίκτες κάνουν το δικό τους παιχνίδι οπότε πρέπει να έχεις τους καλύτερους παίκτες γιατί αυτοί κάνουν τη διαφορά».

Για την ομάδα που ξεχωρίζει:

«Μέχρι τώρα η ομάδα που απολαμβάνω να βλέπω είναι η Ισπανία. Έχει επιστρέψει στο στυλ της με αυτούς τους νεαρούς της Μπαρτσελόνα, τον Γκάβι και τον Πέδρι, που έχουν αυτό τον τρόπο παιχνιδιού στο αίμα τους. Από την άλλη, οι Ηνωμένες Πολιτείες για μένα ήταν μια μεγάλη έκπληξη με τον τρόπο που έπαιξαν. Καμιά φορά είναι αφελείς αλλά παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο».

Για την Εθνική Πορτογαλίας:

«Η Πορτογαλία έχει μια γενιά παικτών που είναι φανταστικοί. Δείτε τον πάγκο της Πορτογαλίας και φανταστείτε ότι είναι εκεί παίκτες όπως ο Λεάο και ο Βιτίνια. Παίκτες που παίζουν στη Μίλαν και την Παρί και είναι στον πάγκο».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη διαχείριση του :

«Ο Ρονάλντο είναι ο Ρονάλντο. Αν ο Ρονάλντο είναι εκεί, πρέπει να παίζει. Δεν είναι εύκολο για έναν προπονητή ή τεχνικό διευθυντή ή οποιονδήποτε να διαχειριστεί έναν παίκτη που μερικές φορές μπορεί να είναι μεγαλύτερος και από την ομάδα.Νομίζω ότι ο Φερνάντο Σάντος έχει την ικανότητα να διαχειρίζεται εκείνον αλλά και τους υπόλοιπους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ