Το ιστορικό επίτευγμα του Γκονσάλο Ράμος και ο… Μίροσλαβ Κλόζε (pic)

Το ιστορικό επίτευγμα του Γκονσάλο Ράμος και ο… Μίροσλαβ Κλόζε (pic)

Ο Γκονσάλο Ράμος έγινε ο τέταρτος παίκτης της Πορτογαλίας που σημειώνει χατ-τρικ σε Μουντιάλ, ενώ... ντύθηκε Μίροσλαβ Κλόζε.

Η Πορτογαλία είναι στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διαλύοντας την Ελβετία με σκορ 6-1, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκονσάλο Ράμος που σκόραρε τρεις φορές και μοίρασε μία ασίστ.

Ο νεαρός επιθετικός της Μπενφίκα έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Πορτογαλίας στο τουρνουά, αφού έγινε ο τέταρτος παίκτης της χώρας που σημειώνει χατ-τρικ σε τελική φάση Μουντιάλ.

Ο πρώτος ήταν ο Εουσέμπιο το 1966 όταν είχε σημειώσει τέσσερα γκολ στο νικηφόρο 5-3 επί της Βόρειας Κορέας. Ο δεύτερος ήταν ο Πέδρο Παουλέτο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, που σκόραρε τρεις φορές στο 4-0 με την Πολωνία, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο το 2018, με το χατ-τρικ στο 3-3 κόντρα στην Ισπανία.

Παράλληλα, ο 21χρονος επιθετικός έφτασε και σε μια άλλη εντυπωσιακή επίδοση, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης που σημειώνει χατ-τρικ στο ντεμπούτο του ως βασικός σε Μουντιάλ, μετά τον Μίροσλαβ Κλόζε το 2002. Θυμίζουμε πως ο Ράμος είχε περάσει ως αλλαγή στη φάση των ομίλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ