Έξαλλη η αδερφή του Ρονάλντο: «Όλα όσα έκανε ξεχάστηκαν» (pic)

Έξαλλη η αδερφή του Ρονάλντο: «Όλα όσα έκανε ξεχάστηκαν» (pic)

Με μια ανάρτηση της η αδελφή του Κριστιάνο Ρονάλντο σχολίασε την απόφαση του Σάντος να αφήσει τον αδελφό της στον πάγκο στο ματς με την Ελβετία.

Η Πορτογαλία νίκησε το βράδυ της Τρίτης με το εμφατικό 6-1 την Ελβετία και προκρίθηκε στους «8» του Μουντιάλ αλλά η είδηση του ματς ήταν η απόφαση του Φερνάντο Σάντος να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον πάγκο.

Αυτό έκανε έξαλλη την αδελφή του Πορτογάλου σταρ που με μια ανάρτηση της επιτέθηκε στον προπονητή των Ιβήρων κατηγορώντας τον ότι ταπεινώνει τον Κριστιάνο.

Διαβάστε επίσης: O Φερνάντο που καμαρώνουμε και ο Κριστιάνο που το χάνει…

Αναλυτικά το μήνυμά της:

«Ναι, ο Ρονάλντο δεν είναι αιώνιος, ναι, ο Ρονάλντο δεν θα παίζει για πάντα, δυστυχώς δεν βάζει γκολ τώρα, είναι μεγάλος, η Πορτογαλία δεν χρειάζεται τον Ρονάλντο.

Μιλήσαμε για αυτά που ακούσαμε, όμως όλα αυτά που έκανε δεν είναι πλέον σημαντικά, όλα όσα έκανε ξεχάστηκαν. Τώρα ζητούν συγγνώμη και δεν τον χρειάζονται. Το σημειώνω και θα μιλήσουμε αργότερα γι’ αυτό.

Σάντος, θα ζητήσεις συγγνώμη; Τώρα μπορούμε να γ@@@ όποιον θέλουμε. Είναι κρίμα να ταπεινώνεις έναν άνθρωπο που έχει δώσει τόσα πολλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ