Ώρα για τα προημιτελικά: Ματσάρες για δύο θέσεις στους «4»

Ώρα για τα προημιτελικά: Ματσάρες για δύο θέσεις στους «4»

Με δύο μεγάλα παιχνίδια ξεκινάει η φάση των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Στο τελικό στάδιο μπαίνει πλέον το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Δύο ημέρες μετά την ολοκλήρωση της φάσης των «16», σειρά παίρνουν τα προημιτελικά, με τα παιχνίδια που ανοίγουν το «μενού» να αναμένεται να προσφέρουν έντονες συγκινήσεις.

Διαβάστε επίσης: Για 3+1 κινήσεις ο Ολυμπιακός Β – Τρεις επιστροφές και Σουηδός σέντερ φορ από τη Νότιγχαμ

Πρώτο χρονικά ματς, αυτό ανάμεσα στους Κροάτες και τους Βραζιλιάνους (17:00). Η ομάδα του Ντάλιτς τα βρήκε σκούρα απέναντι στους Ιάπωνες, ωστόσο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιβάκοβιτς στη διαδικασία των πέναλτι, κατάφερε να προκριθεί και να εξασφαλίσει την παρουσία της στα προημιτελικά του φετινού Μουντιάλ.

Απέναντι της η Dream Team της Βραζιλίας. Η «Σελεσάο» έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στους Κορεάτες, προσφέροντας θέαμα. Νεϊμάρ, Ραφίνια, Βινίσιους και Ριτσάρλισον έκαναν ό,τι ήθελαν, με τον Τίτε να μην αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, καθώς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τον ρυθμό που είχε η ομάδα του στον αγώνα με τη Νότια Κορέα.

Το βράδυ (21:00), Ολλανδία και Αργεντινή διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα από τα πλέον κλασικά «μουντιαλικά» ντέρμπι. Οι «Οράνιε» τα χρειάστηκαν απέναντι στις ΗΠΑ, ωστόσο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντάμφρις που είχε ένα γκολ και δύο ασίστ κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-1 και να προκριθούν.

Από την άλλη, η Αργεντινή πήγε να «αυτοκτονήσει» στο φινάλε με τους Αυστραλούς, ωστόσο τελικά γλίτωσε και έτσι προκρίθηκε. Ο Μέσι ήταν φυσικά ο μεγάλος πρωταγωνιστής της «Αλμπισελέστε» απέναντι στα «καγκουρό», με τον Σκαλόνι να περιμένει πολλά και απόψε από τον «pulga», ο οποίος έχει από πίσω του έναν ολόκληρο λαό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κροατία – Βραζιλία 17:00

Ολλανδία – Αργεντινή 21:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ