Ο Μπόνο έχει… κατεβάσει ρολά και γράφει ιστορία (pic)

Ο Μπόνο έχει… κατεβάσει ρολά και γράφει ιστορία (pic)

Το Μαρόκο είναι στα ημιτελικά του Μουντιάλ και ο Γιασίν Μπόνο γράφει ιστορία με τις αμυντικές επιδόσεις της ομάδας του.

Το… παραμύθι που ζει το Μαρόκο δεν τελείωσε ούτε απέναντι στην Πορτογαλία, καθώς οι παίκτες του Ουαλίντ Ρεγκραγκί επικράτησαν με σκορ 1-0 και πήραν μια μυθική πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ, όντας η πρώτη ομάδα από την Αφρική που καταφέρνει κάτι ανάλογο.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η ομαδική ιστορία που γράφει το σύνολο του Μαρόκου, αλλά και η ατομική που γράφει ο τερματοφύλακας της ομάδας, Γιασίν Μπόνο, ο οποίος ήταν σε ακόμα ένα ματς ο πολυτιμότερος παίκτης μέσα στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, ο γκολκίπερ της Σεβίλλης, πραγματοποίησε την 50η του εμφάνιση με το εθνόσημο και κατάφερε να γίνει ο πρώτος Αφρικανός τερματοφύλακας που κρατά την εστία του ανέπαφη σε τρεις αγώνες ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 31χρονος δεν δέχθηκε γκολ στα ματς με την Κροατία, την Ισπανία και την Πορτογαλία, ενώ δεν έδωσε το παρών στο παιχνίδι με το Βέλγιο λόγω μιας αδιαθεσίας.

Το μοναδικό γκολ που έχει δεχθεί τόσο ο Μπόνο, όσο και το Μαρόκο στο Μουντιάλ ήταν κόντρα στον Καναδά, κι αυτό μάλιστα από αυτογκόλ! Συνεπώς δεν έχει παραβιαστεί ακόμα η εστία από παίκτη αντίπαλης ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ