Ο Μέσι είπε αυτό που κανείς δεν ήθελε να ακούσει…

Ο Μέσι είπε αυτό που κανείς δεν ήθελε να ακούσει…

Ο Λιονέλ Μέσι, μία μέρα μετά την πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ, είπε αυτό που κανένας ποδοσφαιρόφιλος σε όλο τον πλανήτη δεν ήθελε να ακούσει ποτέ...

Είτε τον λατρεύεις είτε όχι, αν πραγματικά αγαπάς το ποδόσφαιρο, τότε δεν θες ποτέ αυτός ο παικταράς να «κρεμάσει» τα παπούτσια του. Ο Λιονέλ Μέσι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει εδώ και αρκετές δεκαετίες, μπορεί για πολλούς να είναι ο G.O.A.T., ο… Θεός του αθλήματος, αλλά δυστυχώς ο χρόνος περνά και για εκείνον….

Αυτό το Μουντιάλ είναι το τελευταίο για τον pulga. Το αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του, μόλις μία μέρα μετά τη μαγική του εμφάνιση στον ημιτελικό με την Κροατία και την… υπογραφή του που είχε η πρόκριση στον τελικό με το γκολ και την… αλήτικη ασίστ στον Άλβαρεζ για το τελικό 3-0 της «αλμπισελέστε»!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το πετυχαίνω. Να ολοκληρώσω το ταξίδι μου στα Παγκόσμια Κύπελλα με ένα τελευταίο παιχνίδι σε τελικό. Ό,τι έχω ζήσει σε αυτό το Μουντιάλ είναι πραγματικά υπέροχο, τα συναισθήματα των ανθρώπων, πόσο το απολαμβάνει ο κόσμος στην Αργεντινή», είπε αρχικά ο pulga, για να συνεχίσει λέγοντας:

«Ναι, σίγουρα θα είναι το τελευταίο μου ματς σε Μουντιάλ. Θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι το επόμενο και δεν νομίζω ότι θα είμαι σε θέση να παίξω. Άλλωστε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να λήξει από έναν τελικό», δήλωσε χαρακτηριστικά στην «Ole» ο Μέσι, ο οποίος δυστυχώς είπε αυτό που δεν θέλαμε να ακούσουμε ποτέ…

Γερμανία 2006, Νότια Αφρική 2010, Βραζιλία 2014, Ρωσία 2018, Κατάρ 2022. 11 γκολ, 8 ασίστ και ένα ματς ακόμη για να αποδείξει πως είναι ο απόλυτος G.O.A.T.!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ