Έπος: Ο Πάπου Γκόμες κάηκε από τον ήλιο και του έμεινε σημάδι από το μετάλλιο του Μουντιάλ (vid)

Έπος: Ο Πάπου Γκόμες κάηκε από τον ήλιο και του έμεινε σημάδι από το μετάλλιο του Μουντιάλ (vid)

Ο Πάπου Γκόμες φορούσε το μετάλλιο του Μουντιάλ καθ' όλη τη διάρκεια της παρέλασης με αποτέλεσμα να του μείνει σημάδι λόγω του καψίματος από τον ήλιο!

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 72 ώρες από τον θρίαμβο της Αργεντινής στο Κατάρ και στην κατάκτηση του τρίτου Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο στη χώρα η γιορτή δεν έχει σταματημό.

Η παρέλαση που έγινε χθες στο Μπουένος Άιρες και το γλέντι σε ολόκληρη τη χώρα θα μείνει στην ιστορία, καθώς σχεδόν 4 εκατομμύρια άνθρωποι βρέθηκαν στον δρόμο της πρωτεύουσας για να υποδεχτούν τους πρωταθλητές κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Dr. Jekyll & Mr. Hyde…

Φυσικά οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους το χάρηκαν και το γιόρτασαν μαζί με τον λαό της πατρίδας τους. Αυτό φάνηκε και από τα σημάδια που είχε ο Πάπου Γκόμες στον λαιμό του. Πιο συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης ανέβασε στα social media ένα επικό βίντεο στο οποίο φαίνεται ένα σημάδι καψίματος από τον ήλιο στον λαιμό του.

Το σημάδι αυτό προέρχεται από το μετάλλιο του Μουντιάλ το οποίο ο Γκόμες φαίνεται πως δεν το αποχωρίστηκε ποτέ από πάνω του με αποτέλεσμα να έχει το τρομερό σημάδι στον λαιμό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ