Παράνοια: Τι θα γινόταν αν ο Κόλο Μουανί σκόραρε στη φάση του… αιώνα στον τελικό (vid)

Παράνοια: Τι θα γινόταν αν ο Κόλο Μουανί σκόραρε στη φάση του… αιώνα στον τελικό (vid)

Ένα επικό βίντεο που δείχνει τι θα είχε συμβεί στον πλανήτη σε περίπτωση που ο Κόλο Μουανί είχε σκοράρει στη «μυθική» φάση του τελικού, απέναντι στον Μαρτίνες.

Είναι απολύτως λογικό και φυσιολογικά να πέφτουν πάνω στον Λιονέλ Μέσι τα φώτα. Όχι μονάχα επειδή ο pulga κατέκτησε επιτέλους το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά επειδή ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Αργεντινής σε αυτό το ταξίδι προς τη Γη της Επαγγελίας.

Ο Μέσι ήταν ο ηγέτης που έψαχνε η «Αλμπισελέστε» και φώναξε «παρών» όποτε χρειάστηκε στα γήπεδα του Κατάρ, «τερματίζοντας» έτσι με έναν ονειρικό τρόπο τη συλλογή του αλλά και το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Διαβάστε επίσης: «Χορός» εκατομμυρίων για τον Κουλιεράκη

Ο 35χρονος σούπερ σταρ ωστόσο δεν ήταν μόνος, καθώς ο Εμιλιάνο Μαρτίνες μπορεί δικαιωματικά να πάρει «σπίτι» του τον τίτλο του best of the rest μετά τον Μέσι, σε αυτήν την πορεία προς την απόλυτη δόξα.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας ήταν αυτός που ουσιαστικά έστειλε το ματς στα πέναλτι, πραγματοποιώντας την απόκρουση του αιώνα στο τελευταίο λεπτό της παράτασης. Ο Κόλο Μουανί βρέθηκε «φάτσα» με το τέρμα σε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία, με τον κίπερ της Βίλα να επεμβαίνει με το πόδι και να πραγματοποιεί την επέμβαση της ζωής του, κρατώντας έτσι την «Αλμπισελέστε» στο παιχνίδι.

Για όλα ωστόσο υπάρχει και ένα «αν». Τι θα γινόταν λοιπόν… αν ο Κόλο Μουανί ευστοχούσε και πετύχαινε το γκολ με το οποίο θα έγραφε ιστορία;

Φυσικά, η Γαλλία θα ανέβαινε στην κορυφή του πλανήτη για 3η φορά στην ιστορία της και μάλιστα θα έκανε το «θρυλικό» back to back. Ο Κίλιαν Εμπαπέ από την πλευρά του θα έγραφε τον δικό του μύθο, καθώς θα έφτανε μόλις στα 24 του τις δύο κατακτήσεις του Μουντιάλ και θα έβαζε… πλώρη για τις κατακτήσεις του Πελέ.

Το πιο βασικό όμως; Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα είχε Μουντιάλ και θα ολοκλήρωνε την μυθική του καριέρα χωρίς μια κατάκτηση Παγκοσμίου Κυπέλλου! Παράλληλα, αυτό λογικά θα σήμανε και την απόσυρση του από την εθνική ομάδα της Αργεντινής, στην οποία προς το παρόν θα συνεχίσει κανονικά, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Όλα αυτά ωστόσο ανήκουν στο… αν. Ο Μαρτίνες έκανε την απόκρουση του αιώνα, ο Κόλο Μουανί δεν σκόραρε and the rest is history…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ