Ο Μέσι το έκανε και για τον Αγκουέρο (vids, pics)

Ο Μέσι το έκανε και για τον Αγκουέρο (vids, pics)

Ο Σέρχιο Αγκουέρο ήταν εκεί στη μεγάλη στιγμή της Αργεντινής για να σηκώσει το τρόπαιο του Μουντιάλ αλλά και τον Λιονέλ Μέσι στους ώμους του και να νιώσει κι εκείνος Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή, θα μείνει γραμμένη με «χρυσά γράμματα» στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο Λιονέλ Μέσι είχε πολλούς λόγους για να οδηγήσει την χώρα του μέχρι την κορυφή του κόσμου και ένας από αυτούς ήταν ο Σέρχιο Αγκουέρο, οποίος βρισκόταν εκεί, για να σηκώσει στους ώμους τον Pulga και να πάρει κι εκείνος μέρος στην ιστορική βραδιά για την «Αλμπισελέστε» όπως του άξιζε.

Αν δεν υπήρχε άλλωστε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τον ανάγκασε να κρεμάσει πρόωρα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ο Κουν θα ήταν με βεβαιότητα μέρος αυτής της εθνικής ομάδας που κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο του Μουντιάλ. Μπορεί να μην κατάφερε να αγωνιστεί στη διοργάνωση του Κατάρ, δεν θα μπορούσε όμως να λείψει από τον μεγάλο τελικό κόντρα στη Γαλλία και φυσικά από τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν.

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει στην Βραζιλία με Πελέ – Προετοιμάζονται για την κηδεία του;

Δεν είναι τυχαίο πως ήταν εκείνος που ήταν δίπλα στον Μέσι καθ’ όλη τη διάρκεια των πανηγυρισμών, ούτε πως εκείνος πήρε στους ώμους τον σούπερ σταρ της Παρί για να προκύψει και η φωτογραφία που θύμισε σε όλους την αντίστοιχη του Μαραντόνα μετά τον κερδισμένο τελικό του 1986.

Η ομοσπονδία της Αργεντινής είχε φροντίσει από πριν την αναμέτρηση να εξασφαλίσει ειδική άδεια έτσι ώστε να θεωρείται μέρος της αποστολής της ομάδας, ενώ μάλιστα κοιμήθηκε και στο ίδιο δωμάτιο με τον Μέσι πριν τον τελικό, με τους δύο πολύ καλούς φίλους και κουμπάρους να… θυμούνται τα παλιά.

Θα μπορούσε κάποιος να πει πως έτσι ολοκληρώθηκε ένας κύκλος που άνοιξε για τους δυο τους πριν 14 χρόνια, όταν είχαν κατακτήσει με την Αργεντινή το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου το 2008. Μετά τους χαμένους τελικούς στο Μουντιάλ το 2014 αλλά και στο Copa America το 2015 και το 2016, θα ήταν «άδικο» η στιγμή του Αγκουέρο να μην έρθει ποτέ. Ακόμα και αν δεν βρισκόταν στο χορτάρι, ήταν πραγματικό μέλος αυτής της ομάδας και το έδειξε και με την παρουσία του στον τελικό.

Το βίντεο που τον δείχνει να είναι γυρισμένος πλάτη στο τελευταίο καθοριστικό πέναλτι του Μοντιέλ και να «ορμάει» στο γήπεδο μετά το τέλος της διαδικασίας τα λέει όλα. Η θέση του Κουν ήταν εκεί, αγκαλιά με τον φίλο του, που είναι σίγουρο πως πέρα από τους… εκατομμύρια λόγους που είχε για να οδηγήσει την χώρα του στην κορυφή, είχε κι άλλον έναν. Τον Αγκουέρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ