Το παράκανε ο Αγουέρο: «Ο Μέσι μου φώναζε να σταματήσω να πίνω… άλλα ήμασταν Πρωταθλητές Κόσμου»

Το παράκανε ο Αγουέρο: «Ο Μέσι μου φώναζε να σταματήσω να πίνω… άλλα ήμασταν Πρωταθλητές Κόσμου»

Ο Μέσι τα «έχωσε» στον Αγουέρο μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, λέγοντας στον Αργεντινό πρώην επιθετικό να σταματήσει να πίνει αλκοόλ, λόγω του καρδιακού του προβλήματος.

Η Αργεντινή κατέκτησε το τρίτο της Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα του Κατάρ και όπως είναι λογικό όλος ο κόσμος της αλμπισελέστε ήταν εκστασιασμένος.

Ανάμεσα σε αυτούς φυσικά ήταν και ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος ήταν στο Κατάρ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και δεν σταματούσε να πίνει αλκοόλ.

Ο Μέσι βέβαια βρήκε χρόνο να βάλει τις φωνές στον άλλοτε συμπαίκτη του στην «αλμπισελέστε» λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης, αφού ο κολλητός του έχει σοβαρό καρδιακό πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Αγουέρο σε livestream του στην πλατφόρμα του «Twitch», ο Μέσι ήταν αυστηρός μαζί του αλλά εκείνος ήθελε να γιορτάσει!

«Ήπια πάρα πολύ και δεν έτρωγα. Ήμασταν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Αν ήταν γραφτό να μου συμβεί κάτι, ας μου συνέβαινε εκεί. Ο Λέο (Μέσι), θύμωσε αρκετά με μένα και μου είπε σταμάτα να πίνεις. Πως να σταματήσω; Είμαστε Πρωταθλητές Κόσμου… είμαι τόσο χαρούμενος»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ