«Captains of the World»: Αυτό είναι το ντοκιμαντέρ του Netflix για το Μουντιάλ του Κατάρ

«Captains of the World»: Αυτό είναι το ντοκιμαντέρ του Netflix για το Μουντιάλ του Κατάρ

Το «Captains of the World» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 30 Δεκεμβρίου.

Το Netflix ανακοίνωσε σήμερα (22/12) την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «Captains of the World», το οποίο είναι αφιερωμένο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, παρουσιάζοντας σχετικό τρέιλερ.

Το «Captains of the World» θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Μουσταφά Φαλ: MVP με 2 πόντους…

Στο ντοκιμαντέρ -όπως αναφέρεται- θα προβάλλονται εικόνες από τα παρασκήνια από την τελευταία διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο κατέκτησε η Αργεντινή, καθώς και αποκλειστικές συνεντεύξεις με παίκτες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι που σήκωσε το τρόπαιο, αλλά και επίσης -μεταξύ άλλων- τους Λούκα Μόντριτς, Γκάρεθ Μπέιλ, Ντιντιέ Ντεσάμπ και Χάρι Κέιν.

Το Netflix ισχυρίζεται ότι το ντοκιμαντέρ προσφέρει «αποκλειστική πρόσβαση και στις 32 ομάδες», στην προσπάθεια που κατέβαλαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το τρέιλερ περιλαμβάνει επίσης πολλές εικόνες από τα αποδυτήρια και τα ξενοδοχεία των ομάδων κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Έτσι, μετά από τη σειρά «Captains», η οποία ακολούθησε τους παίκτες σε όλη την προσπάθεια πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το Netflix και η FIFA+ συνεργάστηκαν σε μια νέα σειρά που αναφέρεται στα παρασκήνια του τουρνουά.

Δείτε το τρέιλερ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ