Γκιγκς : «Σχεδιασμένη η αλλαγή του Μπέιλ»

Γκιγκς : «Σχεδιασμένη η αλλαγή του Μπέιλ»

Ο Ράιαν Γκιγκς δήλωσε ότι η αλλαγή του Γκάρεθ Μπέιλ στον αγώνα της Ουαλίας με τη Φινλανδία ήταν σχεδιασμένη από την αρχή.

Το βράδυ της Πέμπτης (3/9) η Εθνική Ουαλίας πήρε την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Φινλανδίας στην πρεμιέρα του Nations League και ο Γκάρεθ Μπέιλ αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο προπονητής των Ουαλών, Ράιαν Γκιγκς, δήλωσε ότι αυτή η αλλαγή ήταν εντός πλάνου καθώς ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης είχε πολύ καιρό να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι. Εκτός αυτού ο Ουαλός δήλωσε ότι έκανε αυτή την αλλαγή για να κρατήσει τον Μπέιλ σε ετοιμότητα ενόψει του αγώνα με τη Βουλγαρία την προσεχή Κυριακή (6/9).

Ο 46χρονος τεχνικός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν σχεδιασμένο από την αρχή, δεν είχε μεγάλη επαφή με το ποδόσφαιρο για καιρό. Ήταν μία από τις επιλογές της ομάδας και ο Γκάρεθ είχε τη μικρότερη επαφή με το ποδόσφαιρο από όλους. Ήταν στο πλάνο, να αγωνιστεί για 45 λεπτά και αν ένιωθε καλά να έφτανε τη μία ώρα παιχνιδιού.

Σκέφτηκα όμως πως το καλύτερο ήταν να βγει σύντομα με το σκεπτικό του επερχόμενου αγώνα της Κυριακής. Έτσι επέλεξα να βάλω τον Χάρι Γουίλσον που επίσης δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής ώστε να αγωνιστεί και αυτός για μερικά λεπτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ