Πρόβλημα στην εθνική Αγγλίας, τραυματίστηκε ο Κέιν

Πρόβλημα στην εθνική Αγγλίας, τραυματίστηκε ο Κέιν

Ο Άγγλος επιθετικός αποκόμισε μυϊκό πρόβλημα στην προπόνηση και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με την εθνική Βελγίου.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στην Εθνική Αγγλίας. Συγκεκριμένα, ο Χάρι Κέιν αποχώρησε από την προπόνηση του Σαββάτου (10/10) και οι εξετάσεις έδειξαν ότι αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή στο σημερινό (11/10) παιχνίδι με το Βέλγιο.

Η ομάδα των «τριών λιονταριών» θέλουν τη νίκη απέναντι στους Βέλγους ώστε να τους προσπεράσουν στον όμιλο του Nations League και να βρεθούν στην πρώτη θέση. Για τον Σάουθγκεϊτ, η απώλεια του έμπειρου επιθετικού, είναι αρκετά σημαντική αφού αποτελεί το βασικό «όπλο» της ομάδας.

Όπως είναι λογικό, αυτή η εξέλιξη επηρεάζει τα πλάνα και του Ζοσέ Μουρίνιο στη Τότεναμ. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε αναφερθεί στη διαχείριση που χρειάζεται ο διεθνής άσος στην εθνική ομάδα ενώ είχε τονίσει πως «φοβάται» μήπως τραυματιστεί. Τελικά, ο φόβος του βγήκε αληθινός και μένει να γίνει γνωστό πόσο διάστημα θα μείνει εκτός.

Να θυμίσουμε πως η σεζόν, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά για τον Κέιν καθώς μετράει οκτώ γκολ και επτά ασίστ σε οκτώ συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ