Η απάντηση του Σάντος για τον Ρούμπεν Σεμέδο

Η απάντηση του Σάντος για τον Ρούμπεν Σεμέδο

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του Ρούμπεν Σεμέδο στο πάρτι που έγινε σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού το βράδυ της Κυριακής.

Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του καταδίκασε τη συμμετοχή των Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο στο περίφημο πάρτι που έγινε στην Λεωφόρο Συγγρού και προανήγγειλε βαριές τιμωρίες στους τρεις παίκτες που βρέθηκαν στο εν λόγω ξενοδοχείο το βράδυ της Κυριακής.

Ο Σεμέδο την Δευτέρα «πέταξε» για την πατρίδα του, προκειμένου να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, για τα παιχνίδια που ακολουθούν για το Nations League.

Η συμμετοχή του σέντερ μπακ των Πειραιωτών στο εν λόγω πάρτι ήταν μάλιστα ένα από τα θέματα που κλήθηκε να σχολιάσει ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο έμπειρος προπονητής ερωτηθείς για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού και όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής απάντησε ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει περάσει κορωνοϊό και ως εκ τούτου, σύμφωνα με το πρωτόκολλο της UEFA, δεν υποβάλλεται σε τεστ.

«Ο Σεμέδο έχει περάσει από κορωνοϊό και σύμφωνα με το πρωτόκολλο της UEFA εξαιρείται από τα τεστ που γίνονται για τον Covid-19. Τα υπόλοιπα αφορούν τον Ολυμπιακό. Είναι δικά τους, εσωτερικά θέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φερνάντο Σάντος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ