Σάντος : «Αν νικούσαμε δεν θα μου λέγατε για τον Ζότα»

Σάντος : «Αν νικούσαμε δεν θα μου λέγατε για τον Ζότα»

Ο προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας ξεκαθάρισε πως αν η ομάδα έπαιρνε τη νίκη, κανείς δεν θα συζήταγε για τον Ντιόγο Ζότα.

Η εθνική Πορτογαλίας γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Γαλλία και την είδε να ξεφεύγει στον όμιλο του Nations League. Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε μετά το παιχνίδι και απάντησε σε μία ερωτήση που είχε να κάνει με την απόφαση να μείνει στον πάγκο ο Ντιόγο Ζότα.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, εξήγησε πως αν η Πορτογαλία είχε κερδίσει το ματς, κανείς δεν θα ασχολούταν με τον Πορτογάλο εξτρέμ της Λίβερπουλ. Αναλυτικά είπε:

«Ο Ζότα είναι ένας παίκτης υψηλής ποιότητας. Ολοι το γνωρίζουν αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τον Κριστιάνο για τον Φέλιξ. Και αν ο Ζότα είχε ξεκινήσει βασικός και η απόδοση της ομάδας δεν ήταν καλή, θα με ρωτούσατε γιατί ο Μπερνάρντο ή ο Φέλιξ δεν ξεκίνησαν βασικοί από τη στιγμή που ο Φέλιξ είναι σε καλή φόρμα με την Ατλέτικο και ο Μπερνάρντο είναι αυτός που είναι;

Αυτό είναι φυσιολογικό. Καταλαβαίνω την ερώτηση και είμαι εντάξει με αυτό. Είναι λογικό να ακούω τέτοιες ερωτήσεις μετά το ματς.  Αλλά δε νομίζω πως αυτό ήταν το πρόβλημα μας. Ειχαμε αρκετά θέματα στο παιχνίδι μας και δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε το παιχνίδι της Γαλλίας. Οπως επίσης είχαμε πρόβλημα και στον άξονα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ