Πρεμιέρα στο Nations League για τη «νέα» εθνική του Πογέτ

Πρεμιέρα στο Nations League για τη «νέα» εθνική του Πογέτ

Τον πρώτο της αγώνα στο Nations League δίνει απόψε η εθνική Ελλάδος του Γκουστάβο Πογέτ, αντιμετωπίζοντας στο Μπέλφαστ τη Βόρειο Ιρλανδία.

Πρεμιέρα με το… δεξί θα προσπαθήσει να κάνει στο Μπέλφαστ απόψε η εθνική Ελλάδος του Γκουστάβο Πογέτ. Η «γαλανόλευκη» θα φιλοξενηθεί στο Μπέλφταστ από τη Βόρειο Ιρλανδία (21:45) στο πλαίσιο της  πρώτης αγωνιστικής του Nations League.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός θέλει να δει την Ελλάδα όπως και στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με τη Ρουμανία, κόντρα στην οποία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 1-0. Με οδηγό τα τρία «Ε», (ένταση, ενέργεια και επιθυμία) ο Πογέτ θα περιμένει από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές το «τρίποντο» σε αυτό το ξεκίνημα στο Nations League.

«Ένταση, ενέργεια και επιθυμία. Ξέρουμε τι να περιμένουμε. Αύριο έχουμε το ξεκίνημά μας. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι. Για όλους είναι η ίδια ποσότητα των αγώνων. Είναι το ίδιο για όλους. Έχουμε έμπειρους και νεαρούς παίκτες που είχαν μεγάλη σεζόν, είναι ένα ωραίο μείγμα. Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν μέσα στο παιχνίδι, αλλά νομίζω είμαστε έτοιμοι, παρά το γεγονός ότι κάποιοι προπονήθηκαν δύο φορές. Όλοι έχουν παίξει το ίδιο», ανέφερε ο Πογέτ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Στο τέρμα για την Ελλάδα αναμένεται να ξεκινήσει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Στην τετράδα μπροστά από τον τερματοφύλακα της Μπενφίκα, αναμένεται να πάρουν θέση οι Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος και Τσιμίκας.

Στο κέντρο, έχουν «κλείσει» οι δύο θέσεις από τους Μάνταλο και Μπουχαλάκη, με την τελευταία να αναμένεται να «παιχτεί» ανάμεσα σε Σιώπη και Κουρμπέλη. Στην κορυφή θα ξεκινήσει ο Γιακουμάκης, με τους Μπακασέτα και Λημνιό να αναμένεται να πάρουν τις δύο θέσεις στα «φτερά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ