Μπράμπετς: «Δεν πήγα για τη φανέλα του Ρονάλντο, δεν είναι και ο Ράμος»

Μπράμπετς: «Δεν πήγα για τη φανέλα του Ρονάλντο, δεν είναι και ο Ράμος»

Ο αμυντικός του Άρη, Γιάκουμπ Μπράμπετς, μίλησε μετά το ματς της Τσεχίας με την Πορτογαλία και αποκάλυψε τον λόγο που δεν ζήτησε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο τη φανέλα του.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Τσεχίας στην ήττα με 2-0 από την Πορτογαλία, με τον αμυντικό του Άρη να μιλάει για την εμεπιρία που είχε, μαρκάροντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και για το σκηνικό με τη φανέλα του.

«Είναι μια πρόκληση, μια εμπειρία, ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Υπάρχουν κάποιες προσδοκίες. Αλλά είδα ότι στο τέλος ήταν λίγο θυμωμένος που δεν έβαλε γκολ. Ήδη γκρίνιαζε λίγο τους συμπαίκτες του, ήθελε να σκοράρει εναντίον μας. Τα παιδιά είπαν ότι δεν θα το κάνει, δεν σκόραρε αλλά πήρε τους τρεις βαθμούς».

Τέλος, ο Τσέχος άσος τόνισε ότι δεν του αρέσουν οι μάχες για μια φανέλα, σημειώνοντας πως αν ζήταγε κάποια θα ήταν αυτή του Σέρχιο Ράμος:

«Περπατούσε ο Ρονάλντο γύρω μου στο τέλος και έβλεπες ότι το φοβόταν, πως θα πάνε όλοι για την φανέλα του. Όταν είδε ότι ήθελα απλώς να του σφίξω το χέρι, έμεινε έκπληκτος.

Δεν μου αρέσουν αυτές οι… μάχες για μία φανέλα. Εξάλλου, ο Ρονάλντο δεν είναι το νούμερο ένα μου, θα έπαιρνα του Σέρχιο Ράμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ