Ντορόν Λέιντνερ, ο 2ος καλύτερος αριστερός μπακ στην Ευρώπη εκτός Top5! (pics, vids)

Ντορόν Λέιντνερ, ο 2ος καλύτερος αριστερός μπακ στην Ευρώπη εκτός Top5! (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ντορόν Λέιντνερ και to10.gr παρουσιάζει τον 20χρονο φουλ μπακ που έρχεται στο λιμάνι, έχοντας φτιάξει ήδη όνομα...

Ο Ολυμπιακός εκτός από τη μεταγραφή του Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, που φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί, είναι σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση και του Ντορόν Λέιντνερ από τη Χάποελ Τελ Αβίβ, με την υπόθεση να θεωρείται ήδη τελειωμένη.

Οι ερυθρόλευκοι έψαχναν εδώ και καιρό αριστερό μπακ για να πλαισιώσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και όπως αποκάλυψαν στο Ισραήλ, η μεταγραφή του 20χρονου ποδοσφαιριστή είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της. Συγκεκριμένα, η Χάποελ, στην οποία ανήκει ο παίκτης έχει θέσει την τιμή του Λέιντνερ στα 2.000.000 ευρώ, με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ακόμη μια μεταγραφική κίνηση.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να «κλέψει» τον 20χρονο μέσα από τα χέρια ομάδων όπως όπως η Αούστρια Βιέννης, η Σασουόλο, αλλά και η Ρέιντζερς. Οι Σκωτσέζοι μάλιστα έφτασαν μια ανάσα από τη συμφωνία για την απόκτηση του διεθνή με την εθνική ομάδα του Ισραήλ, που αποτελεί ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά πρότζεκτ στη χώρα του.

Ο Ολυμπιακός κάνει κίνηση – ματ με την διαφαινόμενη απόκτηση του, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή έτοιμο και με πολύ μέλλον, που μπορεί να «εκτοξεύσει» την αξία του στο λιμάνι. To10.gr με αφορμή τις αποκαλύψεις των Ισραηλινών, αλλά και τις προχωρημένες επαφές με τη Χάποελ, παρουσιάζει τον 20χρονο δημιουργικό μπακ που κλείνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Λέιντνερ (1.78 ύψος), είναι ο ορισμός του σύγχρονου μπακ που καλύπτει όλο το μήκος του γηπέδου από την αριστερή πλευρά. Είναι εξαιρετικός στη δημιουργία, έχει δεκάδες ανεβάσματα σε κάθε παιχνίδι της Χάποελ, γρήγορες επιστροφές, πολλές αντοχές και γενικότερα «οργώνει» το γήπεδο από την πλευρά του.

Μάλιστα, σύμφωνα με την CIES Football, ο Ισραηλινός φουλ μπακ ήταν ο δεύτερος καλύτερος (U20) ακραίος αμυντικός των πρωταθλημάτων που δεν ανήκουν στα πέντε κορυφαία της Ευρώπης!

 

Παράλληλα, σύμφωνα με την CIES ο Λέιντνερ ήταν 7ος καλύτερος ποδοσφαιριστής που ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία των U20!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι είναι διεθνής και είναι μόλις 20 ετών, αλλά και ότι απασχολεί αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Λέιντνερ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Χάποελ Τελ Αβίβ, ενώ έχει φορέσει 57 φορές τη φανέλα της. Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 26 εμφανίσεις (1 γκολ, 4 ασίστ), κερδίζοντας αμέσως θέση στην εθνική Ισραήλ, με τη φανέλα της οποίας έχει ήδη κάνει 3 συμμετοχές.

Ο Ολυμπιακός δείχνει να κλείνει ένα από τα μεγαλύτερα prospects ακραίων μπακ που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, με τα στατιστικά και τους αριθμούς να αποδεικνύουν πως οι Ερυθρόλευκοι προχωράνε σε μια πολύ ποιοτική και έξυπνη κίνηση για το παρόν και το μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ