Ντεσάμπ: «Ο Εμπαπέ δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του»

Ντεσάμπ: «Ο Εμπαπέ δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του»

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ μίλησε μετά την ήττα της Γαλλίας από τη Δανία (2-0) και τόνισε ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη από τους συμπαίκτες του.

Ο προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, είπε ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ χρειάζεται περισ,σότερη υποστήριξη από τους συμπαίκτες του μετά την ήττα των Γάλλων με 2-0 από τη Δανία για το Nations League την Κυριακή.

Ο Εμπαπέ, ο οποίος σκόραρε στη νίκη με 2-0 επί της Αυστρίας την Πέμπτη, ανάγκασε τον Δανό τερματοφύλακα Κάσπερ Σμάιχελ σε μερικές δύσκολες αποκρούσεις, αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, καθώς τα τέρμαα των Κάσπερ Ντόλμπεργκ και Αντρέας Σκοβ Όλσεν έδωσαν τη νίκη στους γηπεδούχους.

Διαβάστε επίσης: Αυγενάκης σε FIFA/UEFA: «Σας παραπληροφόρησε η ΕΠΟ, ελπίζω να αλλάξει στάση»

«Ο Κιλιάν έκανε πολλά καλά πράγματα», είπε ο Ντεσάμπ στους δημοσιογράφους. «Είναι ένας από τους λίγους παίκτες που έχει παίξει δύο 90λεπτα σε τρεις μέρες.

Δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του. Ήταν πιο αποφασιστικός, όπως όλη η ομάδα, πριν από τρεις μέρες, δεν με ανησυχεί. Δεν πρόκειται να ανησυχώ για τον Κιλιάν. Χρειάζεται και τους άλλους».

Η Γαλλία, που θα αντιμετωπίσει ξανά τη Δανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο τον Νοέμβριο, τερμάτισε τρίτη στον όμιλό της στο Nations League με πέντε βαθμούς από έξι αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ