Απίθανο: Ο προπονητής της Πολωνίας «έπιασε» τον Σέζνι να καπνίζει

Απίθανο: Ο προπονητής της Πολωνίας «έπιασε» τον Σέζνι να καπνίζει

Ένα απίθανο περιστατικό έλαβε χώρα στην Εθνική Πολωνίας με τον τεχνικό των Πολωνών, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς να πιάνει στα «πράσα» τον Βόιτσιεχ Σέζνι να καπνίζει μετά την νίκη επί της Ολλανδίας.

Η Πολωνία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κάρολ Σβιντέρφσκι επικράτησε με 1-0 της Ουαλίας και έστειλε την «παρέα» του Γκάρεθ Μπέιλ στην League B, στην οποία θα αγωνίζεται και η Εθνική μας ομάδα.

Ο Σέζνι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κρατώντας ανέπαφη την εστία του, αποφασίζοντας να πανηγυρίσει την νίκη της ομάδας του με ένα τσιγάρο στα αποδυτήρια αλλά τον «έπιασε» ο προπονητής του, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς.

«Γνωρίζουμε τον Σέζνι, παίζει στην ομάδα πολλά χρόνια. Αυτή τη στιγμή κάθε αγώνας στην εθνική ομάδα είναι πολύ σημαντικός για εκείνον. Δείχνει ότι είναι πολύ συγκεντρωμένος. Αν και κάποιες στιγμές ήταν χαλαρός, όπως στην περίπτωση με τον Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά και μετά το παιχνίδι. Όταν μπήκα στα αποδυτήρια, νόμιζα ότι η τουαλέτα είχε πάρει φωτιά. Ο καπνός πετούσε. Τον άκουσα ότι είναι εκεί. «Βόιτσιεχ, τι συμβαίνει;», τον ρώτησα. «Tίποτα κόουτς, το νερό ξεβγάζει». Μάλιστα τότε γύρισε αμέσως στον μεταφραστή και του είπε, «δεν χρειάζεται να το μεταφράσεις αυτό»», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των Πολωνών.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η διάγνωση για τον Ρέτσο: Οστικό οίδημα- Πόσο μένει εκτός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ