Αλεξάνταρ Mίτροβιτς: Το πιο… καυτό «πιστόλι» της Ευρώπης (pics, vids)

Αλεξάνταρ Mίτροβιτς: Το πιο… καυτό «πιστόλι» της Ευρώπης (pics, vids)

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς διανύει αναμφίβολα την καλύτερη περίοδο της καριέρας του τόσο με την Εθνική Σερβίας όσο και με την Φούλαμ. Ο διεθνής φορ δεν σταματά να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, αποδεικνύοντας πως είναι το πιο... καυτό «πιστόλι» της Ευρώπης.

Η μπάλα στον Μίτροβιτς και στη συνέχεια στα δίχτυα. Μια κατάληξη η οποία έχει γίνει πια συνήθεια, με τον Σέρβο πιστολέρο να μην σταματά να σκοράρει, τόσο με την χώρα του Σερβία, όσο και σε συλλογικό επίπεδο με την φανέλα της Φούλαμ.

Τελευταία παράσταση του πολύπειρου φορ; Το Σάββατο (24/9) το βράδυ όταν και κατάφερε να… σκορπίσει μόνος του την Σουηδία με χατ τρικ, σε μια βραδιά στην οποία συνέλεξε πολλά παράσημα.

Διαβάστε επίσης: «Πάρτι» της Δανίας κόντρα στην Γαλλία – Πρώτη θέση με Λιβάγια για την Κροατία

Πιο συγκεκριμένα έπειτα και από το χατ τρικ του κόντρα στην Σουηδία, πλέον έχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν, έχοντας σημειώσει εννέα γκολ στα πρώτα οκτώ ματς της σεζόν… πραγματικά τεράστιο.

Ωστόσο ο ίδιος δεν σταματά εκεί, βάζοντας το όνομα του δίπλα στους… κορυφαίους. Ο 28χρονος στην φετινή έκδοση του Nations League έχει φτάσει ήδη τα 11 γκολ, επίδοση η οποία τον τοποθετεί στην δεύτερη θέση τον σκόρερ, πίσω μονάχα από τον «λαμπρό», Έρλινγκ Χάαλαντ ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση με 12.

Ο Σέρβος επιθετικός που «τρέλανε» την Αγγλία και την Championship την περασμένη σεζόν, έχει καταφέρει να πράξει το ίδιο και στο ξεκίνημα του μαραθωνίου της Premier League.

Την περασμένη σεζόν, ο Σέρβος killer έσπασε τα κοντέρ στη 2η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, γράφοντας ιστορία. Ο «Μίτρο» σκόραρε 43 (!) φορές στην Championship και «έσπασε» το ρεκόρ που κρατούσε από το 1993 ο Γκάι Γούιτινγχαμ με τα 42 γκολ.

Την φετινή σεζόν ο Μίτροβιτς έχει σημειώσει έξι γκολ σε επτά ματς, έχοντας πάρει στους ώμους του το σκοράρισμα της Φούλαμ, με τους νεόφωτιστους να έχουν αναπηδήσει όλες τις ελπίδες πάνω του όσον αφορά την παραμονή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία.

Το αν καταφέρει να διατηρήσει την ομάδα του Λονδίνου στα σαλόνια της Premier League, κανείς δεν το ξέρει, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς αυτή την στιγμή το πιο… καυτό «πιστόλι» της Ευρώπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ