Χάαλαντ: Μέλος της Μάντσεστερ Σίτι εντάχθηκε στο επιτελείο της Νορβηγίας για χάρη του

Χάαλαντ: Μέλος της Μάντσεστερ Σίτι εντάχθηκε στο επιτελείο της Νορβηγίας για χάρη του

Το μέλος της Μάντσεστερ Σίτι, Μάριο Παφούντι εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Νορβηγίας ώστε να έχει από... κοντά τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η Νορβηγία με μπροστάρη τον, Έρλινγκ Χάαλαντ διεκδικεί την άνοδο στην League A του Nations League. Ο Νορβηγός σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής έκδοσης του Nations League με 12 τέρματα, με τις ελπίδες της Νορβηγίας για κάτι καλό να έχουν αναπηδήσει πάνω του.

Μάλιστα εδώ και λίγες ημέρες στο τεχνικό επιτελείο των Νορβηγών έχει ενταχθεί και ο Sport Therapist της Μάντσεστερ Σίτι,  Μάριο Παφούντι ο οποίος φροντίζει, ώστε ο Χάλαντ να τηρεί την προπονητική ρουτίνα που είχε και στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Διαβάστε επίσης: Το διαβατήριο του Λάιντνερ, το αίτημα που απορρίφθηκε, η συνάντηση με τον Μίτσελ και ο Ρέαμπτσιουκ…

Ο Ιταλός προέρχεται από τον χώρο της ποδηλασίας όπου διετέλεσε γυμναστής και μασέρ των Team Barloworld Sky και Professional Cycling Team, ενώ στη Μάντσεστερ Σίτι εντάχθηκε το 2016. Μάλιστα οι «πολίτες» έχουν έρθει σε συμφωνία με την νορβηγική ομοσπονδία ώστε ο Παφούντι να ακολουθεί σε όλες τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και αυτό θα συμβεί και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ