«Επίθεση» των Πορτογάλων κατά του Ρονάλντο: «Στείλτε τον στον πάγκο»

«Επίθεση» των Πορτογάλων κατά του Ρονάλντο: «Στείλτε τον στον πάγκο»

Tύπος και φίλαθλοι τα «έβαλαν» με τον Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς θεωρούν πως δεν έχει θέση πια στην αρχική ενδεκάδα της Εθνικής Πορτογάλιας.

Οξύτατη κριτική δέχεται τις τελευταίες ώρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο από φιλάθλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από τον τύπο ύστερα από την ήττα της Πορτογαλίας από την Ισπανία και τον αποκλεισμό της χώρας από την επόμενη φάση του Nations League.

Aρκετοί υποστηρίζουν πως ο 38χρόνος σούπερ σταρ δεν αξίζει πια μια θέση στην αρχική ενδεκάδα του Φερνάντο Σάντος καθώς διανύει περίοδο κακής αγωνιστικής κατάστασης και έχει χάσει παράλληλα και την θέση στο αρχικό σχήμα της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης:Sold out τα εγκαίνια της «OPAP Arena»

Η Πορτογαλία με νίκη ή ισοπαλία εξασφάλιζε την πρώτη θέση στον όμιλο και έπαιρνε αυτή το εισιτήριο για το Final 4 του Nations League. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη καθώς οι «έκλεψαν» την πρωτιά την τελευταία στιγμή νικώντας με 0-1 μέσα στην έδρα των Πορτογάλων με τον Μοράτα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να γίνεται ο «αποδιοπομπαίος τράγος»…

Χαρακτηριστικό είναι το πρωτοσέλιδο της A BOLA «Λιγότερος Ρονάλντο, περισσότερη Πορτογαλία». Ενώ παράλληλα υποστηρίζει πως ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» χάνει σιγά σιγά την επιρροή του στην Εθνική Πορτογαλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ