Χωρίς τον καλύτερο αμυντικό της η Κροατία ενόψει Final 4 του Nations League

Χωρίς τον καλύτερο αμυντικό της η Κροατία ενόψει Final 4 του Nations League

Μεγάλο πλήγμα στις ελπίδες της Κροατίας για να πετύχει κάτι καλό στο Final 4 του Nations League, αποτελεί η απώλεια του καλύτερου κεντρικού αμυντικού της ομάδας.

Η αθλητική δράση της σεζόν στο ποδόσφαιρο ολοκληρώνεται με το Final 4 του Nations League όπου Κροατία, Ολλανδία, Ισπανία και Ιταλία κοντράρονται για το ποιος θα κατακτήσει το μίνι τουρνουά.

Στην προσπάθειά της αυτή η Κροατία δέχθηκε ένα πολύ σοβαρό πλήγμα. Δεν έφτανε το κόψιμο από την προεπιλογή του Λιβάγια, που στερεί ποιοτικές λύσεις για την Χρβάτσκα, έρχεται και ο τραυματισμός του καλύτερου στόπερ των Κροατών, Γιόσκο Γκβάρντιολ, στην κοιλιακή χώρα.

Διαβάστε επίσης: Αγγλικό πάρτι με Oasis και «wonderwall» πριν τον τελικό στην Πόλη (vid)

Αυτό σημαίνει πως δεν θα είναι στη διάθεση του Ζλάτκο Ντάλιτς γαι τον ημιτελικό κόντρα στην Ολλανδία, ένα μονό νοκ άουτ ματς που θα κρίνει ποιος θα προκριθεί στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού της Ισπανίας κόντρα στην Ιταλία.

Ο Γκβάρντιολ της Λειψίας, είχε πολύ γεμάτη σεζόν με 41 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ήταν βασικός τόσο στο Euro του 2020 στα 4 ματς που έδωσε η Κροατία, όσο και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπου δεν έχασε λεπτό από την υπέροχη πορεία της Κροατίας μέχρι την 3η θέση που κατέκτησε η ομάδα του, σημειώνοντας μέχρι τώρα 21 συμμετοχές με 2 γκολ ενεργητικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ