Εθνική Ελλάδας: Ανακοινώθηκαν οι κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ

Εθνική Ελλάδας: Ανακοινώθηκαν οι κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ

Ανακοινώθηκαν οι 28 παίκτες που επέλεξε ο Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική, για τα παιχνίδια με Ιρλάνδία και Γαλλία για την προκριματική φάση του Euro 2024.

Ο Γκουστάβο Πογέτ κάλεσε άλλους επτά ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια του Ιουνίου με Ιρλανδία και Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024. Έτσι η Εθνική μας ομάδα, θα έχει συνολικά 28 ποδοσφαιριστές γι’ αυτές τις αναμετρήσεις.

Οι επτά διεθνείς που προστέθηκαν είναι οι: Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιώργος Γιακουμάκης και Ταξιάρχης Φούντας.

Διαβάστε επίσης: Μουζακίτης-Κωστούλας: Τα wonderkids του Θρύλου

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα (12/06) στη Ριζούπολη για προπόνηση, η οποία θα είναι ανοικτή για τους δημοσιογράφους και το κοινό.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Παπανικολάου, Μάνταλος, Αλεξανδρόπουλος, Κωνσταντέλιας, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Λημνιός, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Φούντας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ