Ο Τζιοβίνκο επιστρέφει στη Σκουάντρα Ατζούρα μετά από τρία χρόνια!

Ο Τζιοβίνκο επιστρέφει στη Σκουάντρα Ατζούρα μετά από τρία χρόνια!

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ανακοίνωσε την αποστολή της Ιταλίας για τα ματς με Ουκρανία και Πολωνία, με την επιστροφή του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο να ξεχωρίζει από τα ονόματα των κλήσεων του Ιταλού τεχνικού.

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη… Ένα μότο που δένει άψογα με την περίπτωση του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο. Ο μικρόσωμος αλλά θαυματουργός επιθετικός, το 2015 και σε ηλικία 28 ετών αποφάσισε να αφήσει την Ευρώπη και τη Serie A για λογαριασμό του MLS και της Toronto FC. Μια απόφαση που προφανώς ωφέλησε τον τραπεζικό του λογαριασμό αλλά του έκοψε τον δρόμο προς την εθνική Ιταλίας, με την οποία μετρούσε 23 συμμετοχές και ένα γκολ.

Παρά τις πολύ καλές του εμφανίσεις εκεί, ο εκάστοτε Ομοσπονδιακός τεχνικός δίσταζε να τον καλέσει λόγω του χαμηλού επιπέδου ανταγωνιστικότητας του αμερικάνικου πρωταθλήματος. Αλλά οι επιδόσεις του ήταν πολύ δύσκολο να περάσουν στα… ψιλά, αφού 82 γκολ και 50 ασίστ σε σύνολο 139 εμφανίσεων είναι σίγουρα αξιοπρόσεκτο.

Κάπως έτσι ο Τζιοβίνκο κλήθηκε ξανά στην αποστολή της Εθνικής Ιταλίας και αναμένεται να αγωνιστεί μετά από τρία χρόνια απουσίας και τον αγώνα κόντρα στη Νορβηγία για τα προκριματικά του Euro 2016 στις 13/10/15. Μαζί του επιστρέφουν και οι Βεράτι-Φλορέντσι, ενώ τρανταχτές απουσίες είναι αυτές των Μάριο Μπαλοτέλι και Αντρέα Μπελότι.

Αναλυτικά η αποστολή της Ιταλίας για τα ματς κόντρα σε Ουκρανία (φιλικό) και Πολωνία (Nations League):

Κράνιο, Ντοναρούμα, Περίν, Σιρίγκου, Ατσέρμπι, Μπιράγκι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Κρίσιτο, Ντ’Αμπρόζιο, Παλμιέρι, Φλορέντσι, Ρομανιόλι, Μπαρέλα, Μπερναρντέσκι, Μποναβεντούρα, Γκαλιαρντίνι, Ζορζίνιο, Πελεγκρίνι, Βεράτι, Μπεράρντι, Καπράρι, Κιέζα, Κουτρόνε, Τζιοβίνκο, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε, Τζάτζα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ