Βουλγαρία – Κύπρος 2-1 (vid)

Βουλγαρία – Κύπρος 2-1 (vid)

Η Κύπρος προηγήθηκε στο 41’ με τον Κάστανο, αλλά η Βουλγαρία αντέδρασε και με γκολ των Ντεσπότοφ (59’) και Ντεντέλεφ (67’) έφερε τούμπα το ματς και έκανε το «3 στα 3» στους ομίλους του Nations League.

Την ήττα στη Σόφια από τη Βουλγαρία με 2-1 γνώρισε η Κύπρος, για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 41’ με τον Κάστανο, μετά το γύρισμα του Αβραάμ, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν την ολική ανατροπή.

Οι Ντεσπότοφ και Ντεντέλεφ «χτύπησαν» στο 59’ και στο 67’ αντίστοιχα και οδήγησαν την Βουλγαρία στην τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στη νεοσύστατη διοργάνωση. Η Κύπρος παρά την πολύ καλή της εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το αποψινό παιχνίδι. Το συγκρότημα του Μπεν Σίμον μετά την ήττα στη Σόφια παρέμεινε στους 3 πόντους και στην τρίτη θέση του ομίλου.

Αντίθετα, η ομάδα του Χούμπτσεφ έφτασε τους 9 βαθμούς και παρέμεινε στην κορυφή του γ’ ομίλου, αλλά και στο +3 από τη δεύτερη Νορβηγία. Την επόμενη αγωνιστική οι Βούλγαροι αγωνίζονται στο Οσλο, σε ένα παιχνίδι το οποίο ουσιαστικά αναμένεται να κρίνει ποια ομάδα θα κατακτήσει την πρώτη θέση.

Οι συνθέσεις:

Βουλγαρία: Ίλιεφ, Ποπόφ, Ζάνεφ, Μποντούροφ, Σλάβτσιεφ, Κοσταντίνοφ, Νέτελεφ (84΄Βασίλεφ) Ι. Ποπόφ, Κράεφ (57΄Μιλάνοφ) Νεντιάλκοφ, Ντεσπότοφ

Κύπρος: Παναγή, Τζέισον, Μερκής, Λαϊφης, Ιώαννου (72΄Χριστοφή) Αρτυματάς, Κάστανος (65΄Μαργκάσα) Κούσουλος, Παπουλής (74΄Ρουσιάς) Αβραάμ, Πιέρος

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ