2 σε 1: Η Ολλανδία νίκησε την Γαλλία και απέκλεισε τη Γερμανία

2 σε 1: Η Ολλανδία νίκησε την Γαλλία και απέκλεισε τη Γερμανία

Η Ολλανδία ήταν ανώτερη από την πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία στο Ρότερνταμ, πήρε την επαγγελματική νίκη (2-0) με γκολ των Βαϊνάλντουμ - Ντεπάι και πλησίασε στο -1 την κορυφή. Συγκλονιστικός ο Γιορίς.

Μπορεί να απουσίασαν από το πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας, όμως δεν έχουν καμία διάθεση να πάρουν κι άλλη… απουσία σε μελλοντικές διοργανώσεις. Οι Ολλανδοί επικράτησαν με 2-0 των Τρικολόρ και βροντοφώναξαν παρών.

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ απόντος του Πολ Πογκμπά περιορίστηκε σε β’ πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ντε Κάιπ το βράδυ της Παρασκευής (16/11). Απείλησε ελάχιστα και είχε σε απίστευτο βράδυ τον Γιορίς που την έσωσε από διασυρμό.

Το γκολ του Βαϊνάλντουμ στο 44ο λεπτό ήταν δίκαιο βάσει εικόνας, με τη Γαλλία να απειλεί μόνο στο 10’ με μια καρφωτή κεφαλιά του Αντούαν Γκριεζμάν που εξουδετέρωσε ο Σίλεσεν και ένα μακρινό σουτ του Παβάρ στο 288′. Οι Οράνιε είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης και το 2-0 του Μέμφις Ντεπάι από την άσπρη βούλα στην εκπνοή, ήρθε σαν επισφράγισμα της ανωτερότητάς τους.

Οι Ολλανδοί με νίκη επί της αδιάφορης και ήδη αποκλεισμένης Γερμανίας την τελευταία αγωνιστική παίρνουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Η βαθμολογία League A (1o γκρουπ)

Γαλλία 7 (4-4)

Ολλανδία 6 (6-2)

Γερμανία 1 (1-5)

* Απομένει μόνο το Γερμανία-Ολλανδία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ