Εθνική Ισπανίας: Στο στόχαστρο οι παίκτες, στήριξη στον προπονητή από τον κόσμο

Εθνική Ισπανίας: Στο στόχαστρο οι παίκτες, στήριξη στον προπονητή από τον κόσμο

Mέσω ψηφοφορίας στην «Marca», oι Ισπανοί, ζήτησαν την αποπομπή 12 εκ των 32 παικτών που χρησιμοποίησε ο Λουίς Ενρίκε στο Nations League, με πρώτο και καλύτερο τον Αλβάρο Μοράτα αλλά και άλλα ηχηρά ονόματα όπως ο αρχηγός Σέρχιο Ράμος, δείχνοντας παράλληλα την στήριξή τους στον προπονητή.

Οι Ισπανοί πόνταραν στη διοργάνωση του Nations League εκτός των άλλων και για να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί στην «φούρια ρούχα» μετά την παταγώδη αποτυχία στο Μουντιάλ της Ρωσιάς. Στη νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA όμως, μόνο αυτό δεν συνέβη και αντίθετα νέα προβλήματα και ακόμη μεγαλύτερη γκρίνια ήρθε να προστεθεί μετά την απώλεια της πρώτης θέσης από την Αγγλία.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε μπορεί να ξεκίνησε πολύ καλά με τη νίκη μέσα στην έδρα της Αγγλίας και την 6άρα επί της Κροατίας, η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη με τα αποτελέσματα να αντιστρέφονται στον δεύτερο γύρο και ο κόσμος τα έχει βάλει κατά κύριο λόγο με τους ποδοσφαιριστές. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από γκάλοπ που πραγματοποίησε η «Marca» και ο κόσμος κατέδειξε ποιους θα ήθελε να μην ξαναδεί να φοράνε τη φανέλα με το εθνόσημο.

Στην κορυφή και με διαφορά ήταν ο Αλβάρο Μοράτα ο οποίος γενικότερα τη φετινή σεζόν βρίσκεται πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό με αποτέλεσμα να κρίνεται αβέβαιο και το μέλλον του στην Τσέλσι. Η τριάδα των… δακτυλοδεικτούμενων συμπληρώνεται από τους Νταβίντ ντε Χέα και Μάρκο Ασένσιο. Όσον αφορά τον τερματοφύλακα της Γιουνάιτεντ, σε πρόσφατη ψηφοφορία στην «As», οι οπαδοί της «φούρια ρόχα» είχαν ζητήσει μάλιστα να μην βρίσκεται καν στις τρεις επιλογές του Ενρίκε για τη θέση και τάχθηκαν υπέρ της επιστροφής του Ίκερ Κασίγιας.

Οι υπόλοιποι εννιά κομμένοι από τους Ισπανούς είναι ο αρχηγός Σέρχιο Ράμος, ο Σέρχιο Μπουσκέτς και οι Ίσκο, Ροντρίγκο, Αλμπιόλ, Σέρχι Ρομπέρτο, Τιάγκο και Κόκε.

Τέλος στο ποιον θεωρούν καταλληλότερο για παρτενέρ του Ράμος στο κέντρο της άμυνας (αν θεωρηθεί δεδομένο ότι ο αρχηγός είναι αμετακίνητος παρά τις… φωνές για το αντίθετο), η πλειοψηφία επέλεξε τον Μαρκ Μπαρτρά ενώ για την κορυφή της επίθεσης τον Πάκο Αλκάθερ που πραγματοποιεί ονειρεμένη χρονιά με την Ντόρτμουντ σε Bundesliga και Champions League.

Όσον αφορά τον παίκτη που δεν έχει κληθεί αλλά θα ήθελαν να τον δουν με τη φανέλα της Εθνικής τους ομάδας, είναι ο Πάμπλο Σαράμπια που κάνει εξαιρετική σεζόν στην Σεβίλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ